image

Itärajan Helmi

Sijaitsee Tohmajärvellä Pohjois-Karjalassa. Puhdas ja osittain koskematon luonto, raikas suomalainen tuoksuva koivumetsä yhdistettynä kauniisiin maisemiin, kutsuu sinut rentoutumaan karjalaiseen vieraanvaraisuuteen. Itärajan Helmi tarjoaa majoitusratkaisuja seikkailu- hyvinvointi- ja luontomatkailuun.

IItärajan Helmi sijaitsee korkealla mäellä (128m merenpinnasta), mäeltä on kauniit näkymät suoraan Tohmajärvelle, ympärillä peltoaukeama ja sen takana koivu- ja mäntymetsää. Luonnossa voit retkeillä, kerätä marjoja, tutkia ympäristöä ja ihastella kasvillisuutta / linnustoa. Majoituitpa navetassa, puumajoituksessa tai glamourteltassa, majoituksen hintaan sisältyy aamiainen.

Käytössä on kolme pariaittaa, jotka ovat valmistuneet 2019-2021. Vuodepaikkoja on yhteensä 12. Kahdessa aitassa on mahdollista ottaa lemmikit mukaan. Käytössä on yksi ns. vanhanajan aitta, joka on valmistunut 1943. Vuodepaikkoja on yhteensä kolme. Puiden väliin ripustettavat tentsile puumajoitteet palvelevat luontomatkailijaa, joka haluaa kokea luonnon joka solullaan, kuulla koivunlehtien havinan, tuulen suhinan, sateen ropinan ja herätä linnun lauluun. Käytössä on viisi tentsile puumajoitetta.

tärajan Helmi kietoo sinut suomalaisen luonnon syleilyyn ja tarjoaa sinulle ainutkertaisen kokemuksen nauttia turvesaunan hyvää tekevistä ominaisuuksista kauniin Tohmajärven rannalla. Lisäksi yritys tarjoaa myös muita sauna- ja wellness-palveluja.

Tohmajärvellä voit ratsastaa (Hiidensuon talli) tai uida Unelmien Uimarannalla. Kalastajille Jänisjoki tarjoaa kymmeniä koskia ja virtapaikkoja. Jokimaisemiin on rakennettu taukopaikkoja, jotka ovat kaikkien luonnossa liikkuvien käytössä. Patikointiin, pyöräilyyn tai melontaan on useita eri pituisia reittejä. Tohmajärvi ja erityisesti Värtsilä ovat laajalti tunnettuja lintuharrastajien keskuudessa.

Lue lisää >>

Q Jotain kysyttävää?

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Sales email:info@riittaokkonen.com
  • City ​​or municipality:Tohmajärvi
Show all
    image