image

UKK

UKK

HAKUVAIHTOEHDOT

Voit hakea ja etsiä kohteita sivuilta monella tapaa. Voit hakea hakusanoilla, kategorioilla ja alakategorioilla, maakunta- ja kuntasivujen kautta, tagien kautta jne. Kun olet millä tahansa hakutulos-sivulla, voit vaihtaa pääkategorian, valita alakategorian ja käyttää hakufilttereitä.

Lähellä Minua -painike antaa hakutuloksia 0-100km säteellä. Voit säätää etäisyyttä liu’uttamalla. Kun käytät Lähellä Minua – toimintoa, sivusto paikantaa laitteen, jolla teet haun. Karttakuvake (mobiililaitteissa) näyttää hakutulokset karttanäkymässä.

Kirjoita etusivun hakupalkkiin mitä etsit. Ja mistä, jos haluat. Esim. Hotelli Tampere tai Taksi Jyväskylä. Ei ole väliä, kirjoitatko isoilla vai pienillä kirjaimilla. Kun alat kirjoittaa, haku antaa ehdotuksia kohteista, tageista jne. Jos olet englanninkielisellä sivustolla, tee haut englanniksi. Suomalaisella sivustolla tee haut suomeksi. Tai valitse kategoria josta etsit kohdetta tai palveluntarjoajaa.

MY ACCOUNT

Kirjautuminen vaaditaan vain, jos haluat kommentoida tai jättää arvioita tai arvosteluja kohteista. Kirjautumisella sivuston ylläpito voi varmistaa, että olet luonnollinen henkilö, etkä esim. robotti tms. Sisäänkirjautuminen on myös pakollista moderointia varten ja auttaa poistamaan häiritsevää tai laitonta toimintaa tai spämmitilejä.

Rekisteröidy sähköpostilla
Jos haluat rekisteröityä sähköpostilla, täytä Rekisteröidy – lomake. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Rekisteröidy Google painikkeella
Voit liittyä sivulle myös Google-tilisi kautta. Sinun ei tarvitse rekisteröityä erikseen, voit vain suoraan kirjautua sisään Google-tilillä. Kun kirjaudut ensimmäisen kerran Google tunnuksilla, My Account -osio luodaan automaattisesti. Kun vierailet sivulla seuraavan kerran, kirjaudu sisään Google-painikkeella.

Rekisteröidy Facebook painikkeella
Facebook kirjautuminen tulossa pian.

Kun rekisteröidyt sivustolle, saat käyttöösi My Account -hallintapaneelin. My Account -hallintapaneelissa voit muuttaa omia tietojasi, vaihtaa salasanasi jne.

Kun olet kirjautunut sisään, voit jättää kohteisiin arvioita ja arvosteluja, kommentoida artikkeleita ja kerätä omia suosikkejasi hallintapaneeliin muistiin.

Ei, emme lähetä sinulle mitään. Omiin tietoihisi ei ole pääsyä muilla kuin sinulla ja sivuston ylläpidolla. Emme myöskään jaa tietojasi kenellekään. Ylläpito voi keskeyttää tai poistaa tilin jos huomaa käyttäjän toiminnan olevan haitallista, häiriköivää tai lainvastaista. Lähetämme uutiskirjeitä vain henkilöille, jotka ovat liittyneet uutiskirjeemme tilaajiin.