image

Vierasbloggaaja vai vierasvloggaaja?

Ryhdy vierasbloggariksi tai vierasvloggariksi!

Julkaisemme finlandtravel.fi sivuilla aitoja matkatarinoita Suomesta. Tarinoita kirjoitettuna tai videolla, jotka ovat syntyneet matkailijoiden omista kokemuksista! ARVOMME TEKIJÖIDEN KESKEN VUOSITTAIN 100€ LAHJAKORTTEJA finlandtravel.fi kumppanikohteisiin!

Hyvä matkakertomus on käytännössä kirjoitettu matkablogi tai videomuotoinen matkavlogi, jossa matkailija kertoo lomareissustaan alusta loppuun. Tai vaihtoehtoisesti voi kertoa yksittäisestä loma- tai vierailukohteesta, tapahtumista ja muusta matkakokemuksesta. Matkakertomuksessa voi kertoa esim. lomareissuun valmistautumisesta, vierailukohteista matkalla, siirtymistä ja liikenteen sujuvuudesta, kokemuksista, suosituksista tai vain jakaa yleistä tietoa kohteista. Hyvä matkablogi tai matkavlogi antaa vinkkejä, neuvoja ja tuottaa lisäarvoa tiedon ja kokemusten muodossa muille matkailijoille. Voit lisätä yhden tai useamman erillisen blogin/vlogin sivuillemme.

Emme halua määrittää blogin kirjoituksen pituutta ja merkkien määrää, tai vlogin videon pituutta. Voit kertoa lyhyestä vierailusta tai kokemuksesta yksittäisessä paikassa, tai koostaa pitkän tarinan koko lomamatkastasi. Mikä vaan tuntuu sinusta luontevalta.

Kuka tahansa Suomessa matkustanut voi olla vierasbloggaaja tai vierasvloggaaja. Tuotannon ei tarvitse olla ammattilaistasoa. Riittää kun sisältö on aitoa ja jos sinulla on matkatarina Suomesta jonka haluat jakaa muiden matkailijoiden kanssa.

Tavoitteemme on julkaista kaikki vierasblogit ja vierasvlogit, jotka matkailijat ovat itse tehneet. Aiheen tulee koskea Suomea ja Suomessa matkailua. Emme julkaise vierasblogeja tai -vlogeja, jotka ovat selkeästi kaupallisia (kaupalliset yhteistyöt tms.) tai jotka ovat esim. yritysten tekemiä mainosblogeja. Emme myöskään julkaise artikkeleita tai videoita, jotka sisältävät rasismia tai loukkaavat ihmisryhmiä, uskontoja tai vähemmistöjä tai jotka sisältävät linkkejä tällaisiin kirjoituksiin. Hyväksymme tällä hetkellä vierasblogeja ja -vlogeja, jotka on tehty englanniksi tai suomeksi.

Arvomme vuosittain sivuilla julkaistujen vierasbloggareiden ja -vloggareiden kesken 5kpl 100€ lahjakorttia finlandtravel.fi-kumppanikohteisiin. Tekijälle ilmoitetaan lahjakortin voittamisesta sähköpostitse.

LISÄÄ VIERASBLOGI

 1. Kirjoita matkablogi suoraan alla olevaan lomakkeeseen. Käytä hiukan aikaa blogin jäsentelyyn ja rakenteeseen. Täytä kaikki kentät.
 2. Hyväksymme tällä hetkellä vierasblogeja, jotka on kirjoitettu englanniksi tai suomeksi. KIRJOITA TÄLLE SIVULLE SUOMEKSI. Jos haluat kirjoittaa englanniksi, siirry englanninkieliselle sivulle täältä.
 3. Blogit julkaistaan ​​noin kahden viikon sisällä lähetyksestä. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun blogisi on julkaistu.

 

LISÄÄ VIERASVLOGI

 1. Kirjoita videon saateteksti (teksti joka näkyy artikkelissa ennen videota) alla olevan lomakkeen blogiteksti osioon.
 2. Lisää artikkeliin otsikko alta.
 3. Lisää videolinkki vlogiisi (YouTube tai Video). Video upotetaan artikkeliin.

 

SÄÄNNÖT

 1. Finland Travel Info pidättää oikeuden julkaista tai olla julkaisematta lähetettyjä vierasblogeja tai vierasvlogeja.
 2. Vierasbloggaajat ja vierasvloggaajat ovat vastuussa matkakertomuksiensa tietojen oikeellisuudesta.
 3. Vierasbloggaajat ja vierasvloggaajat ovat vastuussa siitä, että heillä on oikeudet tekstiin, valokuviin ja videoihin jotka he lähettävät Finland Travel Infolle tällä sivulla olevalla lomakkeella, ja että materiaalit eivät loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai immateriaalioikeuksia.
 4. Finland Travel Info Oy ei ole velvoitettu maksamaan erillisiä palkkioita vierasblogeista tai vierasvlogeista.
 5. Finland Travel Info Oy ei ole korvausvelvollinen missään tilanteessa, mikä liittyy lähetettyjen vierasblogien tai vierasvlogien sisältöihin, tekijänoikeuksiin tai muihin seikkoihin.
 6. Finland Travel Infolla on oikeus poistaa vierasblogi tai vierasvlogi milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.
 7. Finland Travel Infolla on oikeus julkaista tältä sivulta lähetetyt vierasblogit ja vierasvlogit finlandtravel.fi sivustolla. Finland Travel Infolla on myös oikeus jäsennellä, lyhentää tai muokata lähetettyjen vierasblogien tekstiosuuksia sopivaksi katsomallaan tavalla, mikäli tarvetta on.
 8. Tekijän nimi ja blogisivu/vlogisivu mainitaan ja linkataan artikkelissa.
Blogisi tai vlogisi verkko-osoite.
Kirjoita tähän blogisi tai vlogisi otsikko. Otsikko on myös verkkotunnus (finlandtravel.fi/sinun-blogisi-otsikko).
HUOM! Lisää videolinkki kyseiseen videoon (vlogiin) jonka haluat lisätä. Älä laita tähän YouTube kanavan osoitetta tms.
Kirjoita blogisi tähän. Tai jos lisäät vlogin, kirjoita tähän teksti jonka haluat videon lisäksi artikkeliin. Jäsentele teksti haluamallasi tavalla.
Mahdolliset lisätiedot tästä blogista/vlogista tuotantoon ja ylläpitoon.
Drop your files here or click here to upload You can upload up to 5 files.
Lataa enintään 5 kuvaa (4 blogikuvaa ja 1 profiilikuva). Lataa profiilikuvasi vain, jos haluat että se näytetään artikkelissa julkisena. Tiedostojen enimmäiskoko on yhteensä 5 Mt. Kuvat jpg tai png tiedostoina.
×