image

Finland Travel Community

Finland Travel Community on Facebook-ryhmä Suomen matkailusta kiinnostuneille tai jo kokeneimmille Suomen matkailijoille! Ryhmässä voi esittää kysymyksiä Suomesta, jakaa omia matkavinkkejä, matkakuvia, matkatarinoita tai linkkejä Suomesta. Tai jakaa vain hauskoja juttuja Suomesta tai suomalaisista. Ryhmän pääkielenä on englanti. Sinun on hyväksyttävä ryhmän säännöt ennen kuin voit liittyä! EI spämmäilyä! 🇫🇮 LIITY TÄSTÄ

Ei spämmäämistä!
Ryhmän tarkoitus on jakaa muille ryhmäläisille matkailuvinkkejä, valokuvia, matkakokemuksia jne. Suomesta! Kaikenlainen muu roskapostittelu tai spämmäys ei ole sallittua ja johtaa ryhmästä poistamiseen.

Ei vihapuhetta tai kiusaamista!
Pidetään huoli, että kaikilla on hyvä olla. Kiusaaminen ja loukkaavat kommentit esim. rotuun, uskontoon, kulttuuriin, seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoleen eivät ole sallittua ja johtavat ryhmästä poistamiseen.

Ei politiikkaa!
Finland Travel Community -ryhmän ja yhteisön aiheena on Suomen matkailu, joten jätetään politiikka rauhaan tässä ryhmässä. Politiikasta kiinnostuneille on omat ryhmänsä.

Ole ystävällinen muita kohtaan.
Luomme kaikki yhdessä mukavan ympäristön ryhmään, joten kohtele kaikkia kunnioittavasti. Väitteleminen asioista on täysin luonnollista, samoin kun myös ystävällisyys muita kohtaan.