image

Meistä

Meistä

Finland Travel Info on kasvava globaali matkailuverkosto ja matkailuinfo. Tarjoamme vahvistetut ja luotettavat matkailu- ja käyntikohteet, palveluntarjoajat sekä karttaohjaukset Suomessa matkaileville tai Suomen matkaa suunnitteleville. Ylläpidämme päivittäin päivittyvää finlandtravel.fi matkailuportaalia.

Päätehtävänämme on auttaa matkailijoita Suomen matkailiuun liittyvissä asioissa, sekä yhdistää matkailijat ja suomalaiset palveluntarjoajat suoraan, helposti ja nopeasti ilman palvelumaksuja tai välityspalkkioita. Tavoitteenamme on olla Suomen johtava matkailuinfo ja matkailuopas tulevaisuudessa. Portaalia kehitetään yhdessä matkailijoiden ja suomalaisten yritysten kanssa.

Toimintamme

Tavoitteenamme on tuottaa arvoa sekä matkailijoille että palveluntarjoajille ja yhdistää heidät helposti. Autamme toiminnallamme sekä matkailijoita, että suomalaisia palveluntarjoajia.

Matkailija

Saa meiltä päivitettyä ja hyödyllistä tietoa Suomesta sekä apua Suomessa matkustamiseen, löytää mielenkiintoisia matkakohteita ja luotettavia palveluntarjoajia; välttää mm. huijaus-sivustoilta tehdyt varaukset. Varaukset suoraan kohteista säästävät myös rahaa ja vältytään välityspalkkioilta.

Palveluntarjoaja

Saa tuekseen kasvavan verkoston joka tavoittaa matkailijat kustannustehokkaasti, saa vetoapua markkinointiin ja näkyvyyden parantamiseen sekä säästää markkinointikuluissa. Verkosto auttaa saamaan kontakteja ja kohdekäyntejä matkailijoilta suoraan, ilman komissioita tai välityspalkkioita.

Vahvistetut kumppanimme tunnistaa näistä merkeistä yrityksen omalla verkkosivustolla