Yrityksille

Haluatko säästää markkinointikuluissasi ja liittyä verkostoon, joka tavoittaa matkailijat kustannustehokkaasti?

Laaja tavoittavuus!

Finlandtravel.fi on kasvava matkailuverkosto. Tavoitamme joka viikko yli 140 000 matkailijaa jotka ovat Suomessa tai suunnittelevat matkaa Suomeen.

Myynnin kasvu!

Meillä mukanaolo kannattaa ja se näkyy kassassa! Autamme luotettavia, valikoituja suomalaisia matkailu- ja palveluyrityksiä lisäämään myyntiä kustannustehokkaasti.

Modernit työkalut!

Tarjoamme nykyaikaisen ja kehittyvän alusta jossa hyvät SEO optimoinnit vakiona. Meidän kanssa sinun ei tarvitse arvailla, vaan saat selkeän raportin tuloksista.

EI välityspalkkioita!

Veloitamme vain pienen jäsenyysmaksun/vuosi. Emme peri muita kustannuksia, välityspalkkioita tai komissioita tms. Vuosijäsenyys on määräaikainen.

Helppo liittyminen!

Rakennamme kaikki sivut avaimet käteen periaatteella, eli sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä myyntiimme. KYSY koronatarjoustamme (rajoitetun ajan)!

100% tyytyväisyystakuu

Jos et jostain perustellusta syystä ole tyytyväinen vuosisopimuksen aikana tuottamaamme hyötyyn, saat seuraavan sopimuskauden veloituksetta.

Mitä kumppanimme sanovat meistä?

Minna Alakoski, Toimitusjohtaja

Hotelli & Ravintola Sandvik

Pidän erityisesti siitä, että finlandtravel.fi sivuston kautta kiinnostuneet asiakkaat tulevat meidän sivulle ja tekevät tilauksen suoraan meiltä, ilman välityspalkkioita.

Arto Kontunen, Matkailuyrittäjä

Maamiehen Majat

Finland Travel Info oli pelastus kesäämme 2020, josta oli tulla katastrofi rajojen sulkeuduttua. Vuosimaksu on palautunut jo moninkertaisesti takaisin.

Virpi Juutinen, Markkinointi

Countryside Resort Iloranta

Toiminnallamme on pitkät perinteet ja vakiintunut asiakaskunta. Finland Travel Infon kautta olemme saaneet uutta asiakasvirtaa ja ryhmiä vieraaksemme.

Haluatko tavoittaa matkailijat helposti ja kustannustehokkaasti? Varaa aika 30 min puhelinpalaveriin alta.

=


Verified Partner tunnus

Vahvistetuilla kumppaneillamme on sopimuskauden aikana oikeus käyttää Finland Travel Infon virallista Verified Partner -logoa verkkosivuillaan ja omassa markkinoinnissaan. Palvelun käyttäjille tunnus on merkki luotetusta operaattorista. Logon luvaton käyttö on ehdottomasti kielletty. Logon väärinkäyttö johtaa aina rikosoikeudellisiin toimenpiteisiin.


Eco Travel Verified Partner tunnus
Eco Travel Verified Partner tunnus on yrityksille, joiden toiminnassa toteutuu vahvasti kestävä matkailu ja vastuullisuus ekologisuuden kautta. Eko Matkailu majoituskohteiden päivittäiseen ympäristötyöhön kuuluvat mm. resurssitehokkuus veden- ja energiankulutusta säästämällä, jätteiden vähentäminen ja kierrätys, lähi- kasvis- ja luomutuotteiden tarjoaminen, ympäristömerkittyjen pesu- ja puhdistusaineiden sekä paperien käyttö, sekä asiakkaiden ekologisen liikkumisen ja luontomatkailun mahdollistaminen.

Yleiset toimitus- ja sopimusehdot kumppaneille alla olevassa linkissä.

• Yleiset sopimusehdot kumppaneille

Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
parhaat edut, uusimmat matkavinkit
ja parhaat matkakohteet Suomesta!

Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.