Säästä jopa tuhansia euroja markkinoinnin kuluissa!

Laaja tavoittavuus!

Finlandtravel.fi on kasvava verkosto. Tavoitamme joka viikko yli 140 000 matkailijaa, jotka ovat kiinnostuneita, ovat Suomessa tai suunnittelevat matkaa Suomeen.

Myynnin kasvu!

Meillä mukanaolo kannattaa ja se näkyy kassassa! Autamme luotettavia, valikoituja suomalaisia matkailu- ja palveluyrityksiä lisäämään myyntiä kustannustehokkaasti.

Modernit Työkalut!

Tarjoamme nykyaikaisen ja kehittyvän alustan, jossa hyvät SEO-optimoinnit vakiona. Kanssamme sinun ei tarvitse arvailla, vaan saat selkeän raportin tuloksista.

Ei Välityspalkkioita!

Veloitamme vain pienen vuosimaksun liittymisen yhteydessä. Emme peri muita kustannuksia, välityspalkkioita tms. Vuosimaksu on määräaikainen.

Ilmainen Sivun Rakennus!

Valmistamme yrityksesi listaussivun veloituksetta finlandtravel.fi-sivustolle. Huom! Nyt rajoitetun ajan kaksikielisenä (en / fi) pelkän vuosimaksun hinnalla!

100% Tyytyväisyystakuu!

Jos et jostain perustellusta syystä ole tyytyväinen vuosisopimuksen aikana tuottamaamme hyötyyn, saat seuraavan sopimuskauden veloituksetta.

Mitä Kumppanimme Sanovat Meistä?

Minna Alakoski, Toimitusjohtaja

Hotelli & Ravintola Sandvik

Pidän erityisesti siitä, että finlandtravel.fi sivuston kautta kiinnostuneet asiakkaat tulevat meidän sivustolle ja tekevät tilauksen suoraan meiltä, ilman välityspalkkioita.

Arto Kontunen, Matkailuyrittäjä

Maamiehen Majat

Finland Travel Info oli pelastus kesäämme, josta oli tulla täysi katastrofi rajojen sulkeuduttua. Vuosimaksu on palautunut jo moninkertaisesti takaisin.

Virpi Juutinen, Markkinointi

Countryside Resort Iloranta

Toiminnallamme on pitkät perinteet sekä melko vakiintunut asiakaskunta. Finland Travel Infon kautta olemme saaneet uutta asiakasvirtaa ja ryhmiä vieraaksemme.

Haluatko tavoittaa kohderyhmäsi helposti ja kustannustehokkaasti? Varaa aika 30 min puhelinpalaveriin alta.

 


Verified Partner tunnus
Vahvistetuilla kumppaneillamme on sopimuskauden aikana oikeus käyttää Finland Travel Infon virallista Verified Partner -logoa verkkosivuillaan ja omassa markkinoinnissaan. Palvelun käyttäjille logo on merkki luotetusta operaattorista. Logon luvaton käyttö on ehdottomasti kielletty. Logon väärinkäyttö johtaa aina rikosoikeudellisiin toimenpiteisiin.


Eko Matkailu Verified Partner tunnus
Eco Travel Verified Partner merkki on yrityksille, joiden toiminnassa toteutuu vahvasti kestävä matkailu ja vastuullisuus ekologisuuden kautta. Eko Matkailu majoituskohteiden päivittäiseen ympäristötyöhön kuuluvat mm. resurssitehokkuus veden- ja energiankulutusta säästämällä, jätteiden vähentäminen ja kierrätys, lähi-, kasvis- ja luomutuotteiden tarjoaminen, ympäristömerkittyjen pesu- ja puhdistusaineiden sekä paperien käyttö sekä asiakkaiden ekologisen liikkumisen ja luontomatkailun mahdollistaminen.

Yleiset toimitus- ja sopimusehdot asiakkaille.

• Yleiset sopimusehdot asiakkaille