image

Yrityksille

Liity kasvavaan matkailun verkostoon. Me teemme liittymisestä helppoa!

Laaja tavoittavuus!

Finlandtravel.fi on kasvava matkailuverkosto. Tavoitamme joka viikko yli 150 000 matkailijaa jotka ovat Suomessa tai suunnittelevat matkaa Suomeen.

Myynnin kasvu!

Verkostossa mukanaolo kannattaa. Autamme valikoituja suomalaisia matkailu- ja palveluyrityksiä lisäämään myyntiä kustannustehokkaasti.

Modernit työkalut!

Tarjoamme kehittyvän alustan jossa hyvät SEO optimoinnit vakiona. Kumppanina saat tukea yrityksen/palvelun näkyvyyden parantamiseen merkittävästi.

EI välityspalkkioita!

Veloitamme vain pienen jäsenyysmaksun/vuosi. Ei muita kustannuksia, välityspalkkioita, piilokuluja tms. Vuosijäsenyys on määräaikainen.

Helppo liittyminen!

Tuotantomme kerää aineiston, rakentaa yrityksesi verkostosivut (en + fi), tekee SEOt ja muut aloitustoimet avaimet käteen periaatteella.

100% tyytyväisyystakuu

Jos et jostain perustellusta syystä ole tyytyväinen vuosisopimuksen aikana tuottamaamme hyötyyn, saat seuraavan sopimuskauden veloituksetta.

Mitä kumppanimme sanovat meistä?

image

Jani Keto-Oja, TJ

Villa Kilkilö

Toimiva verkosto! Vuosimaksun suuruus on lähinnä nimellinen, investointi on palautunut jo moninkertaisesti. Suosittelen lämpimästi liittymistä finlandtravel.fi portaaliin.

image

Arto Kontunen, Yrittäjä

Maamiehen Majat

Finland Travel Info oli pelastus kesäämme 2020, josta oli tulla katastrofi rajojen sulkeuduttua. Vuosimaksu on palautunut jo moninkertaisesti takaisin.

image

Virpi Juutinen, Markkinointi

Countryside Resort Iloranta

Toiminnallamme on pitkät perinteet ja vakiintunut asiakaskunta. Finland Travel Infon kautta olemme saaneet uutta asiakasvirtaa ja ryhmiä vieraaksemme.

Haluatko kuulla lisää? Jätä alta puhelinnumerosi niin soitamme sinulle.


Verified Partner tunnus
Vahvistetuilla kumppaneillamme on sopimuskauden aikana oikeus käyttää Finland Travel Infon virallista Verified Partner -logoa verkkosivuillaan ja omassa markkinoinnissaan. Palvelun käyttäjille tunnus on merkki luotetusta operaattorista. Logon luvaton käyttö on ehdottomasti kielletty. Logon väärinkäyttö johtaa aina rikosoikeudellisiin toimenpiteisiin.


Eco Travel Verified Partner tunnus
Eco Travel Verified Partner tunnus on yrityksille, joiden toiminnassa toteutuu vahvasti kestävä matkailu ja vastuullisuus ekologisuuden kautta. Eko Matkailu majoituskohteiden päivittäiseen ympäristötyöhön kuuluvat mm. resurssitehokkuus veden- ja energiankulutusta säästämällä, jätteiden vähentäminen ja kierrätys, lähi- kasvis- ja luomutuotteiden tarjoaminen, ympäristömerkittyjen pesu- ja puhdistusaineiden sekä paperien käyttö, sekä asiakkaiden ekologisen liikkumisen ja luontomatkailun mahdollistaminen.

Yleiset toimitus- ja sopimusehdot kumppaneille alla olevassa linkissä.

• Yleiset sopimusehdot kumppaneille