image

Katso Ski-Inn Ruka Katso Video

Ski-Inn Ruka

Sijaitsee Rukalla Kuusamossa, Pohjois-Pohjanmaalla. Ski-Inn tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja hiihtohissipalveluja Rukan hiihtokeskuksessa. Majoitusta hotellihuoneista mukaviin hirsihuviloihin. Kaikki majoituskohteet sijaitsevat Rukan keskuksen ja laskettelurinteiden vieressä, lähellä hiihtokeskuksen palveluita.

Kuusamon alueelta löytyy monipuoliset luontoreitit, nähtävyydet, käyntikohteet ja tekemistä säästä riippumatta. Katso lisätietoa majoitusvaihtoehdoista ja tee varaus osoitteessa ruka.fi.

Q Majoitus

Ski-Inn Ruka tarjoaa 23 Ski-Inn majoitusvaihtoehtoa. Hotellihuoneita, lomahuoneistoja, yksiöitä, mökkejä ja huviloita. Majoitusvaihtoehtoja yhden henkilön tarpeista suuriin ryhmiin ja kaikkea siltä väliltä. Katso majoitustarjonta sivuilta visit.ruka.fi.

Q Rukan rinteet ja hissit

Rukalla on 39 rinnettä ja 22 hissiä. Yli 200 laskettelu- ja hiihtopäivää vuodessa tekee Rukasta yhden Euroopan lumi-varmimmista hiihtokeskuksista. OSTA HISSILIPUT TÄÄLTÄ.

Q Lähellä olevat aktiviteetit

Kuusamon tärkein nähtävyys on sen ainutlaatuinen luonto. Vierailua Rukan lähellä sijaitsevaan Oulangan kansallispuistoon ei myöskään kannata jättää väliin. Puiston pinta-ala on 270 neliökilometriä, ja se on täynnä henkeäsalpaavia maisemia, lukuisia järviä, jokia ja vesiputouksia sekä kymmeniä harvinaisia eläin- ja kasvilajeja. Kohokohtia ovat Jyrävä ja Kiutakongas ja monet muut luonnon maamerkit. Rukan ja Kuusamon alueella on monia hiihto- ja vaellusreittejä sekä muuta ulkoiluaktiviteettia.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

1 arvostelu Ski-Inn Ruka

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:ski-inn@ruka.fi
  • Myyntipalvelu:myynti@ruka.fi
  • Kaupunki tai kunta:Kuusamo
Show all
    image