image

Katso Silfvastas lomamökit Katso Video

Silfvastas lomamökit

Silfvastas-nimisen tilan juuret ulottuvat viime vuosisadan alkuun kolmen sukupolven taakse. Lapinjärvellä sijaitsevalle tontille rakennettiin suuri asuintalo sekä talousrakennuksia. Elanto saatiin tuolloin maataloudesta, karjanhoidosta, maanviljelyksestä ja metsätaloudesta.

Yritys vuokraa viihtyisiä lomamökkejä vuoden ympäri. Kaksikerroksinen hirsimökki Villa Anne soveltuu perheelle tai kuudelle aikuiselle. Yksikerroksinen hirsimökki Villa Henna on hyvä valinta pienelle perheelle tai neljälle aikuiselle. Lomahuoneisto Honey sijaitsee erillisen ulkorakennuksen päädyssä musiikkistudion vieressä. Huoneiston vieressä on pieni viehättävä grillikota kaasugrilleineen.

Musiikkistudioon on koottu pienimuotoinen kirjasto, josta löytyy lukemista niin aikuisille kuin lapsillekin. Saatavana on myös joitakin leluja ja lautapelejä. Avara piha-alue mahdollistaa yhteisen ajan viettämisen ulkosalla. Kesällä voi pelata frisbeegolfia, sulkapalloa, mölkkyä tai heittää tikkaa. Lapsille on alueella keinuja.

Tai… Mitäpä, jos suunnittelisitte erilaisen kokouksen tai vaikka TYKY päivän? Maaseudun rauhassa voi levätä ja virkistyä samalla kertaa. Silfvastas on vain noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Elämä on jatkuvaa oppimista. Haluaisitko pitää kurssin tai kenties kouluttaa toisia jostakin aiheesta? Vedätkö jotakin liikunnallista tai rentoutumisryhmää, meditaatioita, joogaa tms.? Kokoa ryhmä Silfvastas Holiday Homesin rauhaisaan ympäristöön.

Lue lisää>>

Q Jotain kysyttävää?

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Customer service:info@silfvastasholidayhomes.fi
  • City ​​or municipality:Lapinjärvi
Show all
    image