image

Neitsytniemen Kartanohotelli

Sijaitsee Imatralla Vuoksen varrella historiallisessa maisemassa. Idyllinen ympäristö huokuu tunnelmaa ja tarinoita Vuoksen varrella eletystä elegantista elämästä. Neitsytniemen kartanon maisemissa ovat kautta aikojen viihtyneet niin taiteilijat kuin aateliset. Vuoksen rannalla sijaitsevan kartanon rakennutti tilanomistaja Edvard von Nottbeck vuonna 1900. Kartanon suunnitteli arkkitehti Karl August Wrede, jonka käden jälki näkyy myös Tampereella sijaitsevassa Milavida-palatsissa.

Kartanon yläkerrasta löytyy 10 viihtyisää majoitus- ja hotellihuonetta, joissa majoittuu yhteensä 24 henkilöä. Jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti laadusta tinkimättä. Huoneista avautuu upeat näkymät niin Vuokselle kuin vehreälle puistoalueelle päin.

Neitsytniemen Kartanohotelli sopii loisteliaiden juhlien pitopaikaksi. Juhlatila koostuu kolmesta salista, jotka yhdistämällä asiakaspaikkoja löytyy kaiken kaikkiaan 120 vieraalle. Salit voidaan tarvittaessa myös erottaa toisistaan pieneksi ja tunnelmalliseksi tilaksi. Yhtenäisestä pääsalista löytyy istumapaikat 60 vieraalle. Kesäaikaan puutarhan suurelta terassilta löytyy lisäksi 50 vieraspaikkaa.

Yrityksen verkkosivuille >>

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai yhteydenottopyyntö suoraan kohteeseen.

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai yhteydenottopyyntö suoraan kohteeseen.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@neitsytniemenkartano.fi
  • Kaupunki tai kunta:Imatra
Show all
    image