image

Katso Mukkulan Kartano Katso Video

Mukkulan Kartano

Mukkulan Kartano on uniikki ja hienostunut designkartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Kartanossa on 17 huonetta, 3 kokoushuonetta, ravintola ja rantasauna. Mukkula on vahvasti osana Lahden kartanoiden kulttuurihistoriaa.

Kartano palvelee matkailijoita ja turisteja ympäri vuoden. Lisäksi Mukkula on varattavissa ryhmille ja se tarjoaakin ikimuistoisen paikan konferensseille, yritystilaisuuksille, tuotelanseerauksille, koulutustilaisuuksille tai perhejuhlille, kuten häille ja syntymäpäiville. Kartanossa järjestetään myös erilaisia ​​kaikille avoimia tapahtumia ja messuja.

Mukkulan Kartanossa on 17 uudistettua ja viihtyisää huonetta, joissa on yhteensä 33 vuodepaikkaa. Huonevalikoimassa on 2 sviittiä, 2 yhden hengen huonetta ja 13 kahden hengen huonetta. Joihinkin huoneisiin on mahdollista saada myös lisävuode.

Kartanon päärakennuksessa on 70-paikkainen ravintola. Kartanon ravintolassa tarjoillaan joka päivä herkullinen aamiainen ja se toimii myös tilausravintolana. Keittiö tarjoaa tapahtumiin ja juhliin erilaisia ​​menuvaihtoehtoja, tai voit kysyä toiveidesi mukaisen räätälöidyn paketin, joka sopii täydellisesti tapahtumaasi.

Rantasauna sijaitsee kartanon välittömässä läheisyydessä, aivan Vesijärven rannalla. Rantasaunassa on kaksi erillistä sauna- ja taukotilaa, William ja Anna. William-tilaan mahtuu 30 henkilöä ja Anna-tilaan 20 henkilöä. Tiloja voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Saunan varauksen yhteydessä on mahdollista tilata myös ryhmällenne sopiva saunamenu tai kartanoillallinen.

Lue lisää >>

Q Jotain kysyttävää?

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Customer service:mukkulankartano@mukkulankartano.fi
  • City ​​or municipality:Lahti
Show all
    image