image

Katso Maalaishotelli Morva Katso Video

Maalaishotelli Morva on lämminhenkinen hotelli lomailun, juhlien ja kokousten pitopaikka. Morva sijaitsee Jämsässä, luonnon keskellä maalaismaisemassa noin 10 kilometrin päässä Himos-laskettelukeskuksesta. Keittiömme maukas ruoka, ja korkealaatuisista, paikallisista raaka-aineista itse leivotut leivät vievät kielen mennessään jo aamiaispöydässä.

Q Majoitus

PÄÄRAKENNUS
Päärakennuksessa on majoitustilaa yli 30 hengelle kahden ja neljän hengen tunnelmallisissa huoneissa. Kaikki kahden hengen huoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella. Huoneissa on myös televisio. Päärakennuksessa majoittujille aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Aamiaisen lisäksi myös liinavaatteet, pyyhkeet ja saunan käyttö sisältyvät aina huoneen hintaan. Olemme myös huomioineet liikuntarajoitteiset. Päärakennuksesta löytyy kaksi käytännöllistä invahuonetta.

LAMMENRANTA MÖKKIHUVILA
Lammenranta nimensä mukaisesti sijaitsee oman lammen rannalla, kuitenkin aivan päärakennuksen läheisyydessä. Pulahda uimaan tai narraa ahvenia laiturilta! Kaksikerroksisessa hirsimökissä on mukavat tilat: alakerrassa keittiö, olohuone, saunatilat ja wc, yläkerrassa makuutilat kuudelle (6). Lisävuodemahdollisuus neljälle (4) (ylä-ja alakerta) eli voimme majoittaa jopa yhteensä 10 henkilöä.

RANTAMÖKKI
Rantamökki on viihtyisä ja kodikas mökki Myllyjärven rannalla, omassa rauhassa niemen kärjessä. Naapureita ei näköetäisyydellä ole ensimmäistäkään, vaikka matkaa maalaishotellin päärakennukseen Rantamökiltä on vain 900 metriä. Yksitasoisessa mökissä on hyvinvarusteltu keittiö, olohuone, sauna, wc ja kaksi makuuhuonetta. Varustukseen kuuluu myös televisio ja radio.

Voit tehdä varauksen suoraan kotisivultamme tai soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Q Caravan alue

Meillä on myös neljän (4) paikan asuntovaunualue:
- Sähkö kuuluu hintaan.
- Wc ja suihkutilat päärakennuksessa käytössäsi.
- Mahdollisuus maalaisaamiaiseen.
- Sauna lisäpalveluna.

Q Juhlat

Ympärivuotisena juhlasalina palvelee päärakennuksen sali. Kesäisin myös kaunis pihapiirimme ja tunnelmallinen riihi sopivat mainiosti juhlien järjestämiseen. Pienempiin, intiimimpiin juhliin on mahdollista hyödyntää myös Lammenranta-mökkiämme. Keittiössämme valmistamme taidolla ja tunteella alusta alkaen, parhaista kotimaisista raaka-aineista. Juhlanne kruunaavat herkulliset ja monipuoliset tarjottavat.

Q Yrityksille

Toimivat tilat, yksilöllinen palvelu, maukas lähiruoka ja maaseudun rauha ovat onnistuneen koulutus- tai virkistyspäivänne takeena. Tiloissamme järjestyy kokoukset ja koulutukset jopa 30 hengelle. Käyttöönne tarjoamme AV-välineet, WLAN-yhteyden, salin ja kabinetin.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä teille tarpeidenne mukainen kokonaisuus, onpa kyse yksittäisestä kokouksesta, virkistysiltapäivästä tai monipäiväisestä koulutuskokonaisudesta tarjoiluineen, illanviettoineen ja oheispalveluineen. Kysy lisää: info@morva.fi.

Q Lähiruoka

Aamiaisemme tehdään tarkkaan valikoiduista raaka-aineista, täydellä sydämellä ja oman talon keittiössä. Arvostamme lähi- ja luomuruokaa, jonka alkuperä on tiedossa. Haluamme tarjota aitoja, luonnollisia makuja. Valmistamme tarjottavamme itse, mahdollisimman alusta alkaen, korkealaatuisista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Me rakastamme ruokaa, ja meille on sydämen asia saada tarjota vieraillemme laadukkaita, puhtaita ja aitoja makuelämyksiä, perinteitä ja luonnollisuutta vaalien.

Q Elämykset ja aktiviteetit

Morvan luonto ja ympäristö tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin elämyksiin. Aivan maatilahotellimme pihapiiristä pääset muun muassa hiihtoladuille, moottorikelkkailemaan, polkupyöräreitistöille sekä luontopolulle. Talvisin päärakennuksen vieressä on 150 metriä pitkä Muppet-pulkkamäki todellisille hurjapäille!

Omaehtoisen tekemisen lisäksi voit hyödyntää myös monipuolisia ohjattuja aktiviteettejamme. Esimerkiksi lähialueen ympäristöön pääset tutustumaan opastetuilla luontokierroksillamme tai lauttaretkellä, hurjempaa menoa kaipaaville löytyy tarjontaa lähialueen yhteistyökumppaneiltamme esimerkiksi airsoft-elämyspelin tai Himoksen laskettelurinteiden parista.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Myyntipalvelu:info@morva.fi
  • Kaupunki tai kunta:Jämsä
Show all
    • €€€€
    image