image

Katso Lomakeskus Manamansalon Portti Katso Video

Lomakeskus Manamansalon Portti

Sijaitsee Oulunjärvellä Vaalassa, Manamansalon saarella. Tarjoamme laajan valikoiman matkailupalveluita, aktiviteetteja sekä majoitusvaihtoehtoja ympäri vuoden. Majoitusvaihtoehdot vaihtelevat perinteisistä mökeistä paritaloihin ja leirintäalueisiin, joissa voit viettää yön teltassa tai matkailuautossa / asuntovaunussa.

Kyläkauppa on avoinna kesäisin aamusta iltaan. Ravintola on A-oikeuksilla varustettu ja se on tunnettu mm. Oulujärven alueen parhaista hampurilaisistaan. Saarelle pääsee veneellä. Manamansalon Portti sijaitsee Martinlahden Vierasvenesataman vieressä (Martinlahden venesatama). Alueen kauniiseen luontoon voi tutustua Oulujärven retkeilyalueen reiteillä, joita on lähes 15 kilometriä saaren pohjois-osissa. Rokua geopark-kohteet: Kiloniemen gneissikallio, Teeriniemen suppalammet sekä Dyynialue Kultahiekkojen vieressä muutaman kilometrin päässä Martinlahdesta.

Olet tervetullut viettämään rentouttavan loman kanssamme!

Q Majoitus

LOMA-ASUNNOT
Erikokoisia, mukavia ja täysin varusteltuja loma-asuntoja pariskunnille, perheille tai ryhmille.

KOTA MÖKIT
2-4 hengelle, lisävuode 2 hengelle. Alakerrassa olohuone, jossa takka, minikeittiö, vuodesohva ja wc. Suihku ja sauna erillisessä palvelurakennuksessa. Yläkerrassa parivuode. Terassi ja järvinäköala.

SAUNAHUONE
Saunahuone sijaitsee järven rannalla palvelurakennuksessa, jossa on oma sisäänkäynti, sauna ja wc. Vuokrataan ryhmille saunomiseen ja kokouksiin. Olohuone, minikeittiö ja kaksi vuodesohvaa. Terassi järvinäköalalla.

Q Caravan ja telttailu alue

Asuntovaunualueet sijaitsevat Mäntyrinteen ja Martinlahden rannalla nurmialueella. Asuntovaunu- tai matkailuautopaikkoja on 100, joissa on sähkötolpat. Alueella on paljon telttapaikkoja.

Q Ravintola ja baari

Tule viettämään kesäpäivää aurinkoisella terassillamme. Ravintola ja baari ovat A-oikeuksilla varustettuja, ja keittiö on avoinna koko päivän kesäisin. Valikoimissa on mm. hampurilaisia ​​naudanlihalla tai Oulujärven ahventa. Ravintolassamme on myös iltaohjelmaa kesäisin, esim. elävää musiikkia ja karaokea. Erikseen sovittuna tarjoamme myös räätälöityjä palveluita ja ateriapalvelua ryhmille.

Q Kauppa

Kyläkaupasta löydät kaikki perustarvikkeet, ruoat jne. Kaupassa rajoitetut aukioloajat talvisin. Lisätietoja saat verkkosivuiltamme.

Q Martinlahden vierasvenesatama

Manamansalon Portti sijaitsee Martinlahden Vierasvenesataman vieressä. Voit saapua veneellä ja jättää veneesi rannalle tai vierasvenesatamaan. Veneellä voit nauttia luonnonkauniista alueen ja saaren ympäristöstä.

Q Aktiviteetit

Manamansalo Portista voit vuokrata moottorikelkkoja, lumikenkiä, Fatbikeja ja SUP-lautoja, joilla pääset tutkimaan alueen maisemia ja ulkoilureittejä. Lähistöllä on upeita ulkoilureittejä ja marjametsiä. Manamansalon kauniiseen luontoon voi tutustua Oulujärven retkeilyalueen reiteillä, joita on lähes 15 kilometriä saaren pohjoisosissa. Kesällä ja syksyisin voit myös pelata frisbee-golfia. Pihalla on 6-väyläinen frisbeegolf-rata.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@manamansalonportti.fi
  • Kaupunki tai kunta:Vaala
Show all
    image