image

Katso Isokarin Majakkahotelli Katso Video

Isokarin Majakkahotelli sijaitsee saarella, joka on eteläisen Selkämeren lumoavin matkailukohde. Saari sijaitsee Uudenkaupungin ulkosaaristossa. Isokari on yksi harvoista majakkasaarista Suomessa, jossa on mahdollista yöpyä. Idyllisen kesähotellimme huoneistot sijaitsevat korkean majakkatornin alla entisen majakkapäällikön talossa ja sisäpihan aitassa.

Lisätietoja huoneista verkkokaupassamme

Q Majoitus

ISOKARIN KESÄHOTELLI
Kesähotellissa on yhteensä kuusi huoneistoa, jotka sijaitsevat entisessä Majakkamestarin talossa (kaksi huoneistoa) sekä talon piha-aitassa (neljä huoneistoa). Huoneistot on sisustettu kukin omanlaisekseen, saaren tunnelmaa ja luontoa kunnioittaen.

ISOKARIN VANHA LUOTSITUPA
Isokarin vanha luotsitupa on elämyksellinen vuokramökki itsenäisille majakkaharrastajille ja luontomatkailijoille. Huoneeseen mahtuu enintään neljä henkilöä. Luotsituvassa on eteinen, tupakeittiö, makuuhuone (kaksi vuodetta) ja tornikamari (kaksi vuodetta).

Yksityiskohtaisemmat kuvaukset huoneistoista sekä ajantasaiset saatavuus- ja hintatiedot löytyvät online varausjärjestelmästämme https://merikauppa.isokari.fi.

Q Ravintola Mainio

Isonkarin kasarmiravintola Mainio sijaitsee saaren sisäjärven suunnalla, n. 800 m päässä satamasta. Kulku kasarmille seuraamalla punaisia merkkejä saaren ainoalta tieltä tai luontopolulta. Kasarmiravintolamme palvelee kesähotellissa majoittuvia vieraita sekä M/S Kertun risteilymatkustajia. Kesällä olemme avoinna myös omalla veneellä liikkuville.

Q Risteilyt ja retket

Yksittäiset turistit ja erikokoiset ryhmät voivat matkustaa Isokariin kaikille avoimilla risteilyillä. Toteutamme ryhmille myös omia tilausristeilyjä ja retkiä. Koe esimerkiksi hyljesafari, kevät-, kesä- ja syksyiset risteilyt, lammaspaimenviikot tai pilates retriittiviikonloppu. Löydät lisätietoja retkistä: https://merikauppa.isokari.fi.

Q Ympäröivä luonto

Isokarin majakkasaari on eteläisen Selkämeren lumoavin matkailukohde. Saari kuuluu Selkämeren kansallispuistoon. Isokarin saari on kuin keidas keskellä avointa merta. Isokari on suosittu käyntikohde eritoten luonnon ystävien ja luontomatkailijoiden keskuudessa.

Q Vierassatama

Isokarin vierassatama sijaitsee saaren itärannalla ja sitä suojaa kookas aallonmurtaja. Venepaikkoja on vähintään 12, joissa kaikissa on kylkikiinnitys. Satama on maksullinen. Laituripaikkoja ei voi varata etukäteen. Puhelinnumero satamaan: +358 44099 8299.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@isokari.fi
  • Kaupunki tai kunta:Uusikaupunki
Show all
    image