image

Hostelli Vekotin

Sijaitsee Akaan Toijalassa rauhallisessa ympäristössä 2 km:n päässä Toijalan keskustasta Pirkanmaalla. Tarjoamme edullisia hotellitason huoneita. Yhteiset wc- ja suihkutilat löytyvät hostellin käytäviltä. Asiakkaiden käytössä on myös välipala-automaatti, juoma-automaatti, sekä pieni keittiötila josta löytyy mm. kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, ja astioita. 24h-itsepalvelusisäänkirjautumisen ansiosta voit saapua hostellille myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Ilmainen pysäköinti hostellin pysäköintialueilla. Voit tehdä varauksen TÄÄLTÄ!

Q Huoneet

Hostellissa on yhteensä 14 viihtyisää huonetta. Saatavilla on huonekokoja yhden ja kahden hengen huoneista perhehuoneisiin. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Kysy lisää tai varaa huone puhelimitse, sähköpostilla, WhatsAppilla tai jätä varauskysely alla olevalla lomakkeella.

Q Sauna- ja allasosasto

Sauna ja uima-allas ovat asiakkaiden käytettävissä iltaisin klo 21.00-22.00 (ellei tiloja ole vuokrattu koko illan yksityistilaisuuteen). Aamu-uinnilla asiakkaat voivat käydä uima-altaassa klo 06.00-07.00 (ilman saunaa). Sauna- ja allasosasto ovat myös vuokrattavissa yksityisvuoroin.

Q Kokoukset ja yksityistilaisuudet

Hostelli Vekotin tarjoaa monipuoliset tilat kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin. Tiloja löytyy pienestä neuvotteluhuoneesta suureen saliin. Sauna- ja allasosasto ovat myös vuokrattavissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Q Ryhmäkuljetukset

Järjestämme myös kuljetuksia ryhmille, esimerkiksi rautatieasemalta hostelliin tai hostellista lentokentälle tai muihin kohteisiin. Käytössämme on tilava ja hyvin varustettu linja-auto ammattitaitoisen kuljettajan kera. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai varaustiedustelu suoraan Hostelliin.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@hostelvekotin.fi
  • Kaupunki tai kunta:Akaa
Show all
    image