image

Katso Hiidenniemi Farmi Katso Video

Hiidenniemi Farmi

Sijaitsee Kutemajärven kylässä, Kangasniemellä Etelä-Savossa. Yritys tarjoaa laadukasta hirsihuvila-majoitusta kauniin ja kalaisen Härkäjärven rannalla. Hyvin varusteltuja hirsihuviloita on kolme ja ne sijaitsevat erillään toisistaan ​​omilla rauhallisella rantatontillaan. Hanavesi on juomakelpoista.

Majoittujat voivat tutustua tilan kotieläimiin ja läheiseen luontoon, joka  onkin maatilamatkailua parhaimmillaan. Siitä nauttivat sekä lapset että aikuiset. Maatilan eläimet ovat tottuneet lapsiin. Kotieläinpihalla asuvia eläinasukkaita ovat mm. poni, hevonen, lampaita, kaneja, kukko, kanoja ja koiria. Eläinpihalla voi käydä myös ilman majoitusvarausta, esim. ryhmät, perheet jne. varaamalla kierroksen etukäteen. Katso lisää nettisivujemme verkkokaupasta.

Hiidenniemen tilalla on paljon muutakin tekemistä rentouttavan mökkiloman ja eläinasukkaisiin tutustumisen lisäksi. Yrityksen tarjoamaan toimintaan kuuluu ponin hoitoa ja ratsastusta, rekiajelua talvella ja kärriajelua kesällä, sekä räätälöityjä ohjelmia vieraille ja ryhmille. Läheinen luonto, sen rauha ja vehreys ovat jo kokemus monelle kaupunkilaiselle sellaisenaan. Farmin läheisyydessä on laavu, jossa voit pitää evästauon luonnon rauhasta nauttien ja lintujen laulua kuunnellen.

Lue lisää >>

Q Jotain kysyttävää?

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Customer service:henna.hiidenniemi@gmail.com
  • City ​​or municipality:Kangasniemi
Show all
    image