image

Katso Eerikkilä Sport & Outdoor Resort Katso Video

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Sijaitsee Kanta-Hämeessä, Tammelan kunnassa. Eerikkilässä voi viettää aktiivisen ihmisen unelmaloman yksin, yhdessä tai koko perheen kesken. Eerikkilä tarjoaa liikunnallisia elämyksiä kaikenikäisille.

Majoitus

Eerikkilä tarjoaa monipuolisen majoitusvalikoiman jokaisen vieraan tarpeisiin, oli kyseessä sitten esim. junioreiden jalkapallojoukkue, muu ryhmä tai perhe. Tarjolla on tasokasta huvila-, tentsile-, huoneisto- ja hotellimajoitusta.

Ravintola ja kahvilat

Eerikkilän ravintolassa nautit puhdasta hämäläistä lähiruokaa. Keittiö käyttää runsaasti paikallisten tuottajien raaka-aineita. Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan ravintolasalissa päivittäin. Café Erik palvelee vastaanotossa ja Café 49 klubitalon alakerrassa. Kahviloiden valikoimissa on tuoreita leivonnaisia ja täytettyjä leipiä, virvokkeita ja muita välipaloja.

Yritys- tai yksityistilaisuudet

Piristä yritystapahtumaasi monipuolisilla liikunta- ja hyvinvointipalveluilla. Syntymäpäivät ja muut merkkipäivät intiimisti tai isommalle porukalle järjestät helposti Eerikkilässä. Käytössäsi on tilat kokous-, teknologia-, majoitus- ja catering-ratkaisuineen, jotka sijaitsevat vain tunnin matkan päässä Helsingin, Tampereen ja Turun kaupungeista.

Leirikoulut ja muu leiritys

Leiri Eerikkilässä on lapselle ja nuorelle unohtumaton kokemus. Leireillä liikutaan luonnossa, opitaan yhdessä uusia taitoja ja kokeillaan eri liikuntalajeja, esimerkiksi suppailu, fatbike, melonta, vaellus ja jousiammunta. Kaikki palvelut kuuluvat samaan pakettiin, niin majoitus, aktiviteetit kuin ruokailutkin.

Luonnossa liikkujat

Eerikkilä palvelee vierailijoita aloittelijoista ammattilaisretkeilijöihin, tavallisiin matkailijoihin, ulkoilun harrastajiin sekä koululuokkiin ja yritysryhmiin. Alueen monipuolinen luonto ja reitit, laadukkaat vuokravarusteet sekä ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta tekevät vierailusta muistettavan kokemuksen.

Lue lisää >>

Q Jotain kysyttävää?

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:reception@eerikkila.fi
  • Myyntipalvelu:sales@eerikkila.fi
  • Kaupunki tai kunta:Tammela
Show all
    image