image

Katso B&B Villa Aurora Hanko Katso Video

B&B Villa Aurora Hanko

Bed and breakfast -majoitus keskeisellä ja rauhallisella paikalla Hangon keskustassa. Majoituskapasiteetti on seitsemän kahden hengen huonetta. Tarjolla on neljä erilaista aamiaisvaihtoehtoa. Kaikista huoneista on näkymä puistoon/puutarhaan. Hanko on kaunis rannikkokaupunki, joka on yksi Suomen parhaista kesäkaupungeista. B&B Villa Aurora on mainio tukikohta hyvällä sijainnilla tutustua Hangon elämään, tapahtumiin, kalaravintoloihin, putiikkeihin ja nähtävyyksiin. Villa Aurora on avoinna ympäri vuoden ja sopii majoituskohteena myös liikuntarajoitteisille.

Kysy lisää tai varaa majoitus suoraan sivuilta villaaurora.fi. Tai ota yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai jätä tiedustelu alla olevalla lomakkeella.

Q Huoneet & fasiliteetit

Viihtyisät kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 20 m². Villa Auroran sijainti on keskeinen mutta rauhallinen. Kaikista huoneista on näkymät puistoon/puutarhaan. Kaikissa huoneissa on oma suihku/WC. Asiakkailla on käytettävissään ilmainen Wi-Fi. Wifi-koodi annetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huonevarauksen hintaan sisältyy autopaikka. Aamiainen tarjoillaan ruokasalissa klo 8.00-10.00. Ruokahävikin välttämiseksi Villa Aurora on luonut menuvaihtoehtoja. Villa Aurora on avoinna ympäri vuoden.

Q Lähellä olevat aktiviteetit

Hanko on rannikkokaupunki, joka on yksi Suomen parhaista kesäkaupungeista. Varsinkin kesällä vilkkaassa ja tapahtumarikkaassa pikkukaupungissa riittää nähtävää ja tekemistä, mm.: Hangon vesitorni, Tulliniemen luontopolku, Bellevuen uimaranta, Hangon sotamuseo, Hangon museo, Uimarannat, Rakkauden polku, Kirkkoja, Emigration Monument, Kylpylöitä, Ravintoloita, Golfkenttä, Tennis (Villa Aurorasta näkymä tenniskentille), Ostokset pienissä putiikeissa jne.

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai varaustiedustelu suoraan B&B Villa Auroraan.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:villaaurorahanko@gmail.com
  • Kaupunki tai kunta:Hanko
Show all
    image