image

Katso Aronsalmen Lomamökit Katso Video

Aronsalmen Lomamökit

Sijaitsee Nurmeksessa, kalaisan ja kauniin Pielisen rannalla, Joensuu – Kajaani -tien tuntumassa. Päärakennuksessa on käytössä pelisali, jossa voit pelata esimerkiksi biljardia, pingistä, flipperiä ja monia muita pelejä. Aronsalmella on 16 upeaa lomamökkiä erilaisiin tarpeisiin. Tule lomailemaan isolla tai pienellä porukalla luonnon keskelle.

Kesäisin vuokraamme venemoottoreita sekä kanootteja. Myymme myös kalastuslupia. Kesäisin Aronsalmella toimii myös kioskikahvio. Talvella käytettävissä on n. 8 km konehoidettuja latuja, josta valaistua 2 km. Mökkialueen läheisyydessä hoidettu kelkkareitistö. Useita kansallispuistoja on vain lyhyen ajomatkan päässä. Syksyisin lomalaisten käytettävissä ovat runsaat marja- ja sienimaat sekä erämaita myös metsästäjien samoilla. Meiltä myös metsästysluvat pienriistalle.

Q Lomamökit

Aronsalmella on 16 upeaa lomamökkiä erilaisiin tarpeisiin. Tule lomailemaan isolla tai pienellä porukalla luonnon keskelle. Katso lisätietoja mökeistä verkkosivuiltamme www.aronsalmi.com. Kysy lisätietoja soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai lähettämällä whatsapp-viesti.

Q Lähellä olevat aktiviteetit

Kesällä vuokraamme kanootteja ja moottoriveneitä. Myymme myös kalastuslupia. Kesäisin Aronsalmella toimii myös kioskikahvio. Talvella käytettävissä on n. 8 km konehoidettuja latuja, josta valaistua 2 km. Mökkialueen läheisyydessä hoidettu kelkkareitistö. Syksyisin lomalaisten käytettävissä ovat runsaat marja- ja sienimaat sekä erämaita myös metsästäjien samoilla. Meiltä myös metsästysluvat pienriistalle.

Jos haluat vaihtaa tunnelmaa, voit käydä Nurmeksessa tutustumassa Bomban karjalaiskylään ja siellä järjestettäviin tapahtumiin. Hyvärilässä voit pelata golfia ja sen jälkeen virkistäytyä Spa Bomba -kylpylässä.

Useita kansallispuistoja on lyhyen ajomatkan päässä. Joensuuhun on runsaan tunnin ajomatka. Siellä voit tutustua laulurinteen tapahtumiin ja vilkkaaseen kesätoriin tai vaikkapa perhospuistoon.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:aronsalmen.lomamokit@co.inet.fi
  • Myyntipalvelu:niilo.kunnasranta@gmail.com
  • Kaupunki tai kunta:Nurmes
Show all
    • €€€€
    image