image

Katso Aamiaismajoitus Västergårds Katso Video

Aamiaismajoitus Västergårds

Sijaitsee Turun saariston sydämessä, Nauvon saaressa. Tarjoamme korkealaatuista yöpymistä tilavissa huoneissa jossa luonto sekä maaseutu heti ikkunan ulkopuolella. Vanha navettamme on ekologisesti remontoitu viihtyisäksi ja kotoisaksi majataloksi. Kauniissa puistomaisemassa voi nähdä hevosia, pelata seurapelejä, nauttia hiljaisuudesta ja/tai mennä 600m kävelylle rantaan ja vaikka käydä uimassa.

Jos haluat liikkua ympäristössä enemmän, voit vuokrata meiltä kajakin tai polkupyörän. Neuvomme ilomielin reittejä. Haluatko oppia lisää luonnosta ja esimerkiksi sienistä?
Meidän koulutettu metsätalousinsinööri ja sienineuvoja opastaa teitä mielellään! Näytämme teille myös ylpeinä kauniin saariston. Sopii valokuvaajille, luonnosta kiinnostuneille tai teille jotka vaan haluatte nauttia kauniista maisemista.

Q Majoitus

Kaikissa meidän huoneissa on omat suihkut ja vintti-huoneessa on sen lisäksi myös pieni tupakeittiö. Västergårdin TV-huone tarjoaa ilmaisen WiFi:n, keittiön käytön sekä kirjoja ja lehtiä luettavaksi kaikille yöpyjille. Huoneissa on tupakointi kielletty ja lemmikeistä sovitaan aina erikseen. Pihalta löytyy myös perinteinen puusauna, ulkoporeallas sekä kaasugrilli. Tarjoamme majoitusta ympäri vuoden. Varaa majoitus soittamalla, sähköpostitse tai lähetä viesti alla olevan lomakkeen avulla.

Q Välinevuokraus

Meiltä on mahdollista vuokrata kajakkeja tarvikkeineen. Etukäteen varaamalla tarjoamme myös opastettuja retkiä. Meillä on myös hyviä polkupyöriä vuokrattavana joko vain hetkeksi tai vaikka koko oleskelun ajaksi.

Q Ympäröivä luonto

Nauvo on viehättävä ja vilkas saaristoyhteisö, jossa asuu noin 1500 asukasta ympäri vuoden. Kesällä määrä kasvaa Nauvoon saapuvien kesävieraiden takia. Nauvo koostuu kahdesta pääsaaresta, Storlandetista ja Lillandetista, sekä ainutlaatuisesta saaristosta, jossa on 3000 saarta ja luotoa. Nauvon luonnosta on mahdotonta saada tarpeeksi, se tarjoaa vehreitä maisemia sisäsaaristossa ja paljaita kalliopintoja ulkosaaristossa.

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai yhteydenottopyyntö suoraan kohteeseen.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@vastergards.fi
  • Kaupunki tai kunta:Parainen
Show all
    image