Vierasbloggariksi?

Ryhdy vierasbloggariksi

Ryhdy Vierasbloggariksi!

Oletko matkustellut Suomessa? Onko sinulla matkakertomus tai matkablogi Suomesta jonka haluaisit jakaa muiden matkailijoiden kanssa? Tai miksei vaikka useampia. Etsimme vierasbloggareita ja matkailutarinoita Suomesta. Aitoja tarinoita, jotka ovat syntyneet matkailijoiden tai matkabloggareiden omista kokemuksista ja kynästä! PARHAAT VIERASBLOGIT PALKITAAN 100€ LAHJAKORTEILLA finlandtravel.fi kumppanikohteisiin!

Hyvä matkakertomus on käytännössä matkablogi, jossa matkailija kirjoittaa lomareissunsa alusta loppuun. Tai vaihtoehtoisesti voi kirjoittaa vaikkapa yksittäisestä loma- tai vierailukohteesta, tapahtumista ja kokemuksista. Matkablogissa voi kertoa lomareissuun valmistautumisesta, vierailukohteista matkalla, liikkumisesta ja liikenteen sujuvuudesta, kokemuksista, suosituksista tai vain jakaa yleistä tietoa kohteista. Hyvä matkakertomus tai matkablogi antaa vinkkejä, neuvoja ja tuottaa lisäarvoa tiedon ja kokemusten muodossa muille matkailijoille. Voit kirjoittaa yhden tai useammankin erillisen blogin sivuillemme.

Emme halua määrittää kirjoituksesi pituutta tai merkkien määrää. Voit siis kirjoittaa joko lyhyen vierailutarinan tai kokemuksen tietyssä paikassa tai pitkän matkakertomuksen koko matkastasi. Mikä vaan tuntuu sinusta luontevalta. Toivoisimme kuitenkin, että kirjoitat blogiin vähintään 300 sanaa. Vertailun vuoksi tässä nimenomaisessa ruudussa on 45 sanaa.

Kuka tahansa joka on matkustanut Suomessa voi olla vierasbloggaajamme. Sinun ei tarvitse olla ammattimainen matkabloggaaja, riittää jos sinulla on hyvä matkatarina tai matkablogi Suomesta ja haluat jakaa sen muiden matkailijoiden kanssa. Tietysti myös ammattimaiset matkabloggaajat ovat tervetulleita kirjoittamaan vierasblogiimme.

Tavoitteemme on julkaista kaikki vierasblogit, jotka turistit ja matkailijat ovat itse kirjoittaneet. Matkablogin tulee koskea Suomea ja Suomessa matkailua. Emme julkaise vierasblogeja, jotka ovat selkeästi kaupallisia (kaupalliset yhteistyöt, mainosblogit tms. ) tai jotka ovat yritysten itsensä tekemiä mainosblogeja. Emme myöskään julkaise artikkeleita, jotka sisältävät rasismia tai loukkaavat ihmisryhmiä, uskontoja tai vähemmistöjä tai jotka sisältävät linkkejä tällaisiin kirjoituksiin. Hyväksymme tällä hetkellä vierasblogeja, jotka on kirjoitettu englanniksi tai suomeksi.

Palkitsemme parhaita julkaistuja vierasblogeja 100€ lahjakorteilla finlandtravel.fi-kumppanikohteisiin. Kirjoittajalle ilmoitetaan lahjakortin voittamisesta sähköpostitse.

PROSESSI

  1. Kirjoita matkakertomus tai matkablogi suoraan alla olevaan lomakkeeseen. Käytä hiukan aikaa blogisi jäsentelyyn ja rakenteeseen. Täytä kaikki kentät.
  2. Hyväksymme tällä hetkellä vierasblogeja, jotka on kirjoitettu vain englanniksi tai suomeksi. KIRJOITA TÄLLE SIVULLE SUOMEKSI. Jos haluat kirjoittaa englanniksi, siirry englanninkieliselle sivulle täältä.
  3. Blogisi julkaistaan ​​noin kahden viikon sisällä lähetyksestä. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun blogisi on julkaistu.


SÄÄNNÖT

  1. Finland Travel Info pidättää oikeuden julkaista vierasblogeja tai olla julkaisematta niitä.
  2. Vierasbloggaajat ovat vastuussa kirjoittamiensa vierasblogien tietojen oikeellisuudesta.
  3. Vierasbloggaajat ovat vastuussa siitä, että heillä on oikeudet tekstiin ja valokuviin, jotka he lähettävät Finland Travel Infon vierasblogiin, ja että materiaalit eivät loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai immateriaalioikeuksia.
  4. Finland Travel Infolla on oikeus poistaa vierasblogi milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.
  5. Finland Travel Infolla on oikeus julkaista tältä sivulta lähetetyt vierasblogit finlandtravel.fi palvelussa ja muilla Finland Travel Infon alustoilla. Finland Travel Infolla on myös oikeus jäsennellä, lyhentää tai muutoin muokata lähetettyä vierasblogia sopivaksi katsomallaan tavalla, mikäli tarvetta on.
  6. Kirjoittajan nimi ja blogisivu (kirjoittajan blogisivusto) mainitaan blogissa.
Blogisi verkko-osoite tai muu oma sivusto (esim. instagram, facebook tms.).
HUOM! Lisää videolinkki, joka liittyy tähän sivulle kirjoittamaasi matkakertomukseen tai matkablogiin! Ei yleisiä youtube-kanavien osoitteita jne.
Drop your files here or click here to upload You can upload up to 5 files.
Lataa vähintään yksi tai enintään neljä (4) valokuvaa vierasblogiisi. Lisää kuvien tiedostonimiin myös numerointi (1,2,3,4). Voit myös halutessasi lähettää profiilikuvasi, jos haluat että profiilikuvasi näytetään blogissa julkisena. Nimeä profiilikuvasi: PROFILE. Yhteensä kaikkien 5 tiedoston (4 blogikuvaa + 1 profiilikuva) enimmäiskoko on 5 Mt. Kuvat sallittuja vain jpg tai png-tiedostoina.
Kirjoita tähän blogisi otsikko. Otsikko on myös verkkotunnus (finlandtravel.fi/sinun-blogisi-otsikko).
Kirjoita blogisi tähän. Jäsentele blogiartikkeli haluamallasi tavalla. Jos haluat kuvia artikkelin rakenteen väleihin, kirjoita siihen kohtaan tekstiä johon haluat kuvan: KUVA 1, KUVA 2, KUVA 3 tai KUVA 4. Jos haluat linkkejä blogiisi, kirjoita linkattavan sanan perään sulkuihin verkko-osoite johon haluat linkin ohjaavan. HUOM! Tarkistamme kaikkien linkkien asiallisuuden. Puhtaasti kaupallisia (kaupalliset yhteistyöt, maksetut blogilinkit tms.) tai esim. mainoksiin ohjaavia linkkejä emme julkaise. Emme myöskään julkaise linkkejä, jotka mainitaan säännöissä (esim. rasistiseen sisältöön ohjaavat linkit tai uskontoja, rotuja tai ihmisryhmiä loukkaavat linkit).
Lisätietoja ja mahdolliset ohjeet matkakertomukseen tai matkablogiisi liittyen.
=

Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
parhaat edut, uusimmat matkavinkit
ja parhaat matkakohteet Suomesta!

Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.