image

Kiinnostaisiko työura matkailun parissa?

Kiinnostaisiko Sinua olla mukana kehittämässä ja edistämässä Suomen matkailua?

 

Meistä

Finland Travel Info Oy on loppuvuodesta 2019 perustettu Suomen matkailun edistämiseen keskittyvä yritys. Kasvavien verkostojen lisäksi pidämme yllä finlandtravel.fi sivustoa, joka on Suomessa matkaileville kotimaisille ja ulkomaisille turisteille kehitetty yhteystieto-opas ja karttapalvelu verkossa. Finlandtravel.fi kumppaneitamme ovat suomalaiset yritykset, pääpaino matkailu- ja palvelualan yrityksissä.

Kehitämme finlandtravel.fi sivustoa jatkuvasti. Tavoitteemme on tuottaa sivustolle matkailijoita auttavaa ja informatiivista sisältöä Suomesta, sekä yhdistää matkailijat ja valikoidut suomalaiset palveluntarjoajat helposti ja nopeasti. Vuonna 2021 finlandtravel.fi sivusto tavoitti noin 1,5 miljoonaa yksittäistä kävijää. Verkostojen ja kohdennetun markkinoinnin kautta tavoitamme kuukausittain yli kaksi miljoonaa silmäparia.

Toiminnan kasvaessa etsimme joukkoomme asiakkuuksista vastaavaa Asiakkuuspäällikköä

Kenelle työ sopii?

Voit olla BtoB myynnin ammattilainen ja kokenut konkari, tai vastaavasti urapolkua etsivä nuori. Tai jotain siltä väliltä. Meillä oikea asenne työntekoon ratkaisee. Voit tehdä työtä etänä kotoa käsin etkä tarvitse työssä autoa. Tarjoamme mukavan kokopäiväisen työn, hyvät työkaverit, Suomen parhaat yritysasiakkaat, huipputuotteen, valmiin konseptin, työhön ohjauksen sekä tarvittavan avun kaikkiin tilanteisiin. Yrityksen toimipaikka on Lappeenrannassa, mutta voit tehdä työtä mistä päin Suomea tahansa.

Työnkuvaus:

Työ on uusien kumppaneiden kartoitusta sekä asiakassuhteiden ylläpitoa. Työ on etätyötä, eli tarvitset oman työtilan ja verkkoyhteyden, puhelimen sekä tietokoneen. Et tarvitse työhön autoa eikä aikasi kulu esim. työmatkoihin. Vaikka työ on tiimityötä, valtaosa siitä on itsenäistä päivätyötä, joten odotamme sinulta oman ajankäyttösi hallintaa, kykyä itse-ohjautuvaan työskentelyyn sekä sitoutumista yhteisiin toimintamalleihin.

Palkkaus:

• Sopimuksen mukaan.

Olisitko SINÄ meidän uusi työkaveri? Jos kiinnostuit, jätä tietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä. Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta matkailuverkostoa! Lisätietoja tehtävästä antaa Vema Ahonen p. 050 66962 tai vema.ahonen@finlandtravel.fi.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisella lomakkeella tai soita p. 050 66962. Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.