fbpx

Lisää tieto postituslistalle

Prospektit
Yritykset, joihin on otettu yhteyttä, mutta kauppaa ei vielä clousattu. Vältä info – alkuisia, tai vastaavia “yleis”osoitteita! Pyri aina löytämään päättävän henkilön suora sähköposti, jolloin siitä on enemmän hyötyä jatkomarkkinoinnissa. Prospekteille lähetetään noin kerran kuukaudessa myyntiä tukevaa sähköpostia. Mikäli prospekti muuttuu jossain vaiheessa kaupaksi, se vaihdetaan listoilla sopimusasiakkaaksi.

Sopimusasiakkaat
Yritykset, joiden kanssa on kauppa clousattu. Jätä sähköpostiosoite, joka on sopimuksen päättäneen henkilön sähköposti, ei yleisiä posteja! Yhteyshenkilön nimi PAKOLLINEN! Lisää sopimusasiakas tieto siitä huolimatta, että olet mahdollisesti jättänyt sen prospektilistalle aiemmin. Sopimusasiakkaille lähetetään noin kerran kuukaudessa kanta-asiakas postia.

Mediatiedottaminen
Tahot, jotka ovat Finland Travel Infon mediatiedottamisen piirissä. Esim; verkko-, lehti- ja radiomediat, kunnat ja kaupungit, julkiset tahot, järjestöt ja liitot, poliittiset päättäjät ym.

Join insiders and receive the best
benefits, latest 
tips and the best
travel destinations from Finland!

Wohoo! You have successfully join our inside!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Finland Travel Info will use the information you provide on this form to send you only insiders benefits, and the best travel tips and travel destinations from Finland. We never share information with third parties. Your privacy is important to us and you can unsubscribe at any time by pressing the button.