image

Katso Ski-Inn Pyhä Katso Video

Ski-Inn Pyhä

Sijaitsee Pyhällä, Pelkosenniemellä, Lapissa. Ski-Inn tarjoaa erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja ja hiihtohissipalveluja Pyhän hiihtokeskuksessa. Majoitusvaihtoehtoja löytyy hotellihuoneista viihtyisiin lomahuviloihin. Kaikki majoitustilat sijaitsevat aivan Pyhän keskustan ja laskettelurinteiden vieressä, lähellä palveluita.

Pelkosenniemen alueelta löytyy monipuoliset luontoreitit, nähtävyydet, käyntikohteet ja tekemistä säästä riippumatta. Katso lisätietoa majoitusvaihtoehdoista ja tee varaus osoitteessa visit.pyha.fi.

Q Majoitus

Ski-Inn Pyhä tarjoaa 8 Ski-Inn majoitusvaihtoehtoa. Tarjolla on hotellihuoneita, lomahuoneistoja ja huviloita. Majoitusvaihtoehtoja kahden hengen tarpeista perheisiin ja ryhmiin. Katso majoitustarjonta sivulta visit.pyha.fi.

Q Pyhän rinteet ja hissit

Pyhällä on 14 rinnettä ja 9 hissiä. Eri vaikeustasoiset rinteet eri tasoisille laskettelijoille, sekä mm. Suomen jyrkin rinne odottavat laskettelijoita hauskanpitoon. OSTA HISSILIPUT TÄÄLTÄ.

Q Lähellä olevat aktiviteetit

Pelkosenniemen viehättävyys on alueen luonto. Vierailua Pyhä-Luoston kansallispuistossa ei myöskään kannata jättää väliin. Puiston pinta-ala on 142 neliökilometriä ja on sekoitus luonnonrauhaa sekä alueen monipuolisia palveluja. Pyhä-Luoston kansallispuisto on loistava kohde päiväretkille ja lyhyille vaelluksille ympäri vuoden. Pyhän ja Pelkosenniemen alueella on monia hiihto- ja vaellusreittejä ja muuta ulkoiluaktiviteettia.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@pyha.fi
  • Myyntipalvelu:sales@pyha.fi
  • Kaupunki tai kunta:Pelkosenniemi
Show all
    image