image

Katso SaimaaHoliday Oravi Katso Video

SaimaaHoliday Oravi

Oravin kylä sijaitsee tärkeimpien vesiväylien varrella Savonlinnan, Varkauden, Heinäveden ja Kuopion välillä. Oravi on kahden kansallispuiston välissä (Linnansaari ja Kolovesi) ja houkuttelee kävijöitä ympäri vuoden. Oravin kylässä jossa on vain 150 vakituista asukasta on kyläkauppa, kaksi ravintolaa, hotelli, eko hostelli, vuokrattavia huoneistoja, mökkejä ja huviloita sekä ulkoilukeskus, joka tarjoaa erilaisia luontoaktiviteetteja ympäri vuoden.

Kaunis järvimaisema tarjoaa erilaisia ​​kesäaktiviteetteja. Vietä lomasi meloen Saimaan labyrinteissä, pyydystä kalaa ammattitaitoisten oppaiden avulla, bongaa hylkeitä Linnansaaressa tai maista riistaruokia ja rentoudu luonnon keskellä. Jäätynyt Saimaa ja puhdas luonto tarjoavat myös talvisia kokemuksia, joita ei kannata hukata. Kokeile esim. patikointia tai retkiluistelua järvellä, virkisty avantouinnilla, tai hyppää vaikka moottorikelkkasafarille.

Oravin vierasvenesatama sijaitsee suojaisassa ja luonnonkauniissa Oravin avokanavassa Savonlinna – Kuopio veneilyreitin varrella, Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen välissä. Sataman palvelurakennus, josta löytyy WC:t, suihkut, saunat ja pyykkitupa on veneilijöiden käytettävissä 24h. Kaikki muut kylän palvelut ovat lähellä ja kävelymatkan päässä satamasta.

SaimaaHoliday Oravi Caravan alue sijaitsee keskellä palveluiden välittömässä läheisyydessä. Leirintäalueella on myös kaikki matkailuautoiluun tarvittavat palvelut saatavilla. SaimaaHoliday Oraville on myös myönnetty Sustainable Travel Finland ympäristömerkki. Voit varata lomasi suoraan Oravin kotisivuilta.

Lue lisää >>

Q Jotain kysyttävää?

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Customer service:oravi@saimaaholiday.net
  • City ​​or municipality:Savonlinna
Show all
    image