image

Katso Ravintola Upseerikerho Katso Video

Ravintola Upseerikerho tuo pöytään puhdasta ja laadukasta ruokaa perinteisiä raaka-aineita hyödyntäen. Reilut annokset maustamme tuhansilla tarinoilla, jotka kertovat Upseerikerhon perinteistä ja kerhorakennuksen tapahtumista jo vuodesta 1890. Kerhon tarjoilusta ovat aina nauttineet upseerit ja herrasmiehet, nyt kaikki hyvän ruoan ja juoman ystävät.

Q Palvelemme historiallisessa miljöössä

Upseerikerhon historiallinen rakennus luo ainutlaatuisen ja arvokkaan ympäristön erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Meillä järjestät onnistuneen tapahtuman ja unohtumattoman juhlan luonnonkauniilla paikalla Rakuunamäellä, Saimaan rannalla. Maistuvat kahvi- ja ruokatarjoilut järjestyvät juuri sinun toiveidesi mukaisesti pikkupurtavasta teemaillallisiin.

Q Herkullinen lounas

Lämpimästi tervetuloa Upseerikerhoon monipuoliselle ja herkulliselle lounaalle! Erinomainen palvelu on meille sydämen asia. Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, juomia, leipää, jälkiruoan ja kahvia tai teetä. Lounas tarjoillaan ma-pe klo 11.00-14.00.

HUOMIO! Lounastarjoilu on toistaiseksi keskeytetty koronan vuoksi! Tilausravintolapalvelumme jatkuu normaalisti!

Q Kokoukset ja juhlat

Meillä on erikokoisia huoneita pieniin kokouksiin tai tiloja suurempiin tapahtumiin. Järjestämme kokouksia ja tapahtumia upeassa historiallisessa ympäristössä. Kokoustiloja on viisi (10-30 henkilöä). Kokoushuoneissa on screenit. Kahvi ja tee on järjestetty samaan tilaan toiveidesi mukaan, sekä halutessasi ateriat välipalasta teemaruokaan.

Saunaosastollamme järjestät perinteisen suomalaisen saunaillan seurueellesi. Tarjolla on useampi pukuhuone, mikä mahdollistaa tarvittaessa erilliset tilat naisille ja miehille. Saunaan mahtuu 8-12 henkeä riippuen joukon tuttuudesta.

Q Lisäpalvelut

Haluatko kuulla tarinoita suomalaisista sotasankareista? Tai ehkä haluat järjestää viininmaistelu illallisen ystävillesi? Tai ehkä haluat käyttää catering palveluamme tapahtumassasi tai juhlissasi? Tarjoamme useita lisäpalveluita ja valmiita teematapahtumia, jotka yhdistettynä omaan juhlaasi tekevät tapahtumastasi entistäkin onnistuneemman! Katso lisää verkkosivustoltamme.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Myyntipalvelu:upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi
  • Kaupunki tai kunta:Lappeenranta
Show all
    image