image

Katso Palosaaren poro- ja kalastustila Katso Video

Palosaaren poro- ja kalastustila

Sijaitsee Kuusamossa, Lapissa. Tule vieraaksi ja vietä aikaa porojen, kalastuksen, luonnon ja hyvinvoinnin lumoavassa maailmassa. Tarjoamme jännittäviä kokemuksia vuoden jokaisena päivänä. Kaiken toiminnan lähtökohtana on hyvinvoiva poro, jonka elämää ja tarpeita kunnioitetaan.

Tule nauttimaan kauniista ja rauhoittavasta luonnosta. Tutustu poroihin, porojen ja poronhoitajien elämään. Kokeile kalastustaitojasi lammessa, joessa tai järvessä, joissa kirjolohi, siika, ahvenet, hauet harjukset ja taimenet odottavat sinua. Kalastuksen lomassa nautimme retkieväät sekä kahvia/teetä tulen äärellä. Räätälöimme myös ohjelmia asiakkaiden ja ryhmien toiveiden mukaan: esimerkiksi leirikoululaisille, yrityksille, kaveriporukoille tai muille ryhmille. Tervetuloa vierailemaan Palosaaren tilalla!

Q Majoitus

Koe ainutlaatuinen majoitus porotilalla. Nauti suurten maisemaikkunoiden maalaismaisesta ja yöttömän yön kohokohdista mukavasti parivuoteella. Tai nautiskele kesän tunnelmasta ja kauniista maisemasta ulkona terassilla istuskellen. Mökkivaunu Poronook sisältää minikeittiön, joka tarjoaa mahdollisuudet aterioiden valmistukseen ja ruoan säilytykseen. Mökki tuottaa käyttösähkön aurinkopaneeleilla ja siinä on myös puulämmitteinen sauna! Katso lisätietoja sivultamme www.palosaarenporotila.fi. Tai kysy lisää soittamalla, sähköpostilla, WhatsAppilla tai jätä viesti alla olevan lomakkeen avulla.

Q Porotila ja poroajelut

Oletko koskaan ajanut pororekeä? Opastuksessamme pääset ajamaan poroa itse ja nauttimaan hauskasta rekiajelusta. Tule tapaamaan porojamme ja osallistumaan poronhoitoon tai lähde porosafarille. Meillä on erilaisia ​​valmiita paketteja ympäri vuoden porojen aamuruokinnasta safareihin ja muihin retkiin porojen kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Q Kalastusretket

Kokeile kalastajantaitojasi kauniilla yksityisellä erämaalammella, jossa kirjolohet, siiat, hauet ja ahvenet odottavat sinua. Lammen rannalla laavulla nuotion äärellä nautimme eväitä ja kerromme tarinoita poroista, kalastuksesta ja luonnosta. Meillä on erilaisia ​​valmiita paketteja ympäri vuoden, alkaen viikko-ohjelmista keskiyön kalastusretkille ja pilkkireissuille. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Q Luonto- ja hyvinvointipalvelut

Pidä tauko kiireisestä arjestasi ja vietä lomasi varustettuna hyvinvoinnilla ja luonnon parantavilla vaikutuksilla. Meillä on erilaisia ​​valmiita paketteja ympäri vuoden Kuusamon Noidan vierailusta aistikkaaseen MetsäEnergiaa-aamukävelyyn. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai yhteydenottopyyntö suoraan kohteeseen.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:posti@palosaarenporotila.fi
  • Kaupunki tai kunta:Kuusamo
Show all
    • €€€€
    image