image

Paajoen vuokramökit

Sijaitsevat Jämsässä, Keski-Suomessa. Paajoella on vuokralla eritasoisia lomamökkejä viikko- sekä vuosisopimuksilla. Kaikki mökit sijaitsevat upean ja puhtaan Päijänteen rannalla, noin 10 km päässä Himoksen tapahtuma- ja hiihtokeskuksesta. Jokainen mökki on omalla rauhallisella paikalla upeiden marjastus- ja sienestysmetsien keskellä. Jokaisessa mökissä on oma soutuvene ja sauna. Tarpeen mukaan Paajoki vuokraa edullisesti perämoottoreita, kajakkeja, kalastusverkkoja, virveleitä ym.

Q Lomamökit

SUVITUULI
Vuonna 2008 valmistunut yksikerroksinen mökki, jonka pinta-ala on noin 85 m². Vuodepaikat viidelle henkilölle kahdessa eri makuuhuoneessa. Tarvittaessa lisävuoteiden mahdollisuus olohuoneessa vuodesohvalla (+2 hlöä). Vuokramökissä on suuri oleskelutila keittiöineen ja takkoineen, kodinhoitohuone, wc, isot suihkutilat ja sähkösauna. Rannassa on erillinen puusauna kesäkäyttöä varten. Grillipaikka rannassa.

SINIKALLIO
Vuonna 2002 valmistunut yksikerroksinen mökki, jonka pinta-ala on noin 80 m². Vuodepaikat viidelle henkilölle kahdessa eri makuuhuoneessa. Tarvittaessa lisävuoteiden mahdollisuus olohuoneessa vuodesohvalla (+2 hlöä). Vuokramökissä on oleskelutila keittiöineen ja takkoineen, kodinhoitohuone, wc, suihkutilat ja sähkösauna. Suuri terassi ja tuulelta suojainen grillikota rannassa.

HILLA
Kaksikerroksinen mökki, jossa yläkerran makuutilat ja parveke. Alakerrassa olohuone, keittiö, makuuhuone ja terassi. Huoneistoala on 45 m². Vuodepaikkoja yläkerrassa kahdelle + alakerran makuuhuoneessa parisänky ja oleskelutilassa levitettävä sohva kahdelle henkilölle. Erillinen tilava puulämmitteinen sauna. Grillipaikka rannassa.

KUJANPÄÄ
Vuonna 2004 rakennettu yksikerroksinen mökki, jonka pinta-ala on noin 80 m². Vuodepaikat viidelle henkilölle kahdessa eri makuuhuoneessa. Tarvittaessa lisävuoteiden mahdollisuus olohuoneessa vuodesohvalla (+2 hlöä). Vuokramökissä on suuri oleskelutila keittiöineen ja takkoineen, kodinhoitohuone, wc, isot suihkutilat, sähkösauna ja suuri terassi. Grillipaikka rannassa.

Lue lisää mökeistä sivuilta www.paajoenvuokramokit.com. Kysy lisätietoja tai varaa mökki soittamalla, sähköpostilla, WhatsApilla, tai jätä tiedustelu alla olevalla lomakkeella.

Q Vuokravälineet ja lisämaksut

Paajoen vuokramökeiltä voi vuokrata perämoottoreita, kajakkeja, kalastusverkkoja ja muita kalastusvälineitä. Paajoelta saat myös alueelliset kalastusluvat.

Liinavaatteet (lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet) voi tilata etukäteen lisämaksusta. Myös loppusiivouksen voi tilata lisämaksusta.

Q Lähellä olevat aktiviteetit

Alueelta löytyy monenlaista toimintaa ja aktiviteettia. Himos tarjoaa monipuolisia palveluitaan ympäri vuoden: laskettelua, moottorikelkka- ja mönkijäsafareita, tennistä, golfia, pyöräily- ja patikointireittejä, hiihtolatuja, tapahtumia jne.

Päijänne on kalarikas järvi, joka tarjoaa monenlaisia kalastusmahdollisuuksia aina kesäiltojen onkimisesta talviöiden madepilkintään. Elokuussa myös ravustaminen on mahdollista. Kesäisin ympäristö tarjoaa monenlaisia elämyksiä meloen tai soutaen. Hyvät marjastus- ja sienestysmetsät lähellä.

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai tiedustelu suoraan Paajoen vuokramökeille.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:timo@paajoenvuokramokit.com
  • Kaupunki tai kunta:Jämsä
Show all
    • €€€€
    image