image

Lomakeskus Lepola

Sijaitsee Lahdessa Alasenjärven rannalla hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain noin 10 kilometrin päässä Lahden keskustasta. Lepola tarjoaa ympärivuotista, edullista ja luonnonläheistä rivitalomajoitusta matkailijoille ja ryhmille. Majoitustiloja on noin 50 hengelle, omalla sisäänkäynnillä. 11 huonetta on 2–3 hengelle ja 4 huonetta 3–6 hengelle. Kaikki tilat soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Päärakennuksessa A-oikeuksin toimiva ravintola tarjoaa hyvät puitteet juhlien, leirien ja koulutustilaisuuksien järjestämiselle. Salin kapasiteetti on 120 henkilöä. Voitte myös varata saunan, jossa voi saunoa kerrallaan max. 20 henkilöä. Päärakennuksen edessä on terassi, johon mahtuu 60 henkilöä. Ravintola on avoinna vain tilauksesta ja tapahtumien aikana.

Majoitusvieraiden käytössä on erilaisia ​​pihapelejä ja lisäksi vuokrattavissa on soutuveneitä. Ympäröivä luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, patikointiin tai marjastamiseen. Lepolassa järjestetään myös ympäri vuoden erilaisia ​​tapahtumia. Vietä unohtumaton ilta, viikonloppu tai pidempi loma Lepolassa.

Lue lisää >>

Q Jotain kysyttävää?

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Customer service:myynti.lomakeskuslepola@gmail.com
  • City ​​or municipality:Lahti
Show all
    image