image

Korholan Kartano Rautalampi

Sijaitsee Rautalammella Pohjois-Savossa. Tila on perinteinen suomalainen kartanomiljöö vehreine luonnonkauniine pihapiireineen ja rantapaviljonkeineen. Kartano on toiminut jo kolmen vuosikymmenen ajan kokouksien ja perhejuhlien sekä kurssien pitopaikkana.

Ateljeekoti on taiteesta kiinnostuneiden suosittu retkikohde, jossa on näytteillä taidemaalari ja taitelija Oili Marskin maalauksia ja piirustuksia. Kartanon palveluihin kuuluvat mm. erilaiset kulttuuritapahtumat, majoituspalvelut sekä kahvitukset ja ruokailut. Kartano soveltuu erinomaisesti hääjuhlien, kurssien tai kokouksien pitopaikaksi. Tilaa mukavista huoneistamme riittää n. 50 yöpyjälle ja a-oikeuksin varustetusta tilausravintolastamme jopa 150 ruokailijalle. Olette sydämellisesti tervetullut vieraaksemme!

Q Majoitus

Yksilölliset ja viihtyisät huoneemme tarjoavat miellyttävän levähdyspaikan. Majoitustiloja yhteensä noin 50 hengelle. Osassa huoneista on oma wc, suihku ja tv. Huoneet voidaan varustaa myös lisävuoteilla. Majoitustiloja löytyy päärakennuksesta, aidasta, pirtistä, puutarhurin mökistä sekä aitan vintiltä. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan. Pyydä lisätietoja tai varaa majoitus soittamalla tai sähköpostilla, tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.

Q Juhlapalvelut

Idyllinen Kartano tarjoaa tunnelmalliset puitteet tärkeää päiväänne varten. Päärakennuksemme juhlasalissa ja verannalla voitte aistia entisaikojen tunnelmat, juhlasalissa varusteena mm. flyygeli. Käytössänne on myös suuri 1700-luvulta peräisin oleva väentupamme, jonka leveät lattialankut ovat tottuneet tanssin taikaan. Kaikkia tilojamme kuvastaa alkuperäistä mukaileva aistillinen sisustus. Majoitukseen tarjoamme kunnostetut vanhat aitat ja kartanon huoneet. Puutarhan huvimajat ja suihkulähde sekä rantasaunat lämmitettävän kylpypaljun kera rentouttavat juhlaväen ja antavat uutta potkua arkeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Q Kokouspalvelut

Perinteikäs Korholan Kartano tarjoaa tunnelmalliset puitteet kokoustanne varten. Päärakennuksemme juhlasalissa voitte aistia entisaikojen liikemiesten tunnelmia. Käytössänne on myös suuri 1700-luvulta peräisin oleva väentupamme, jonka pitkien pöytien ääressä juttu luistaa ja tunnelma vapautuu. Kokoustilojemme alkuperäistä mukaileva sisustus ja upea taidepainotteinen miljöö ruokkivat erinomaisesti myös nykyajan tai tulevaisuuden kauppaneuvoksia. Väliajalla virkistävä kävely kartanon takapihan 2 ha:n suuruisessa puutarhassa lataa vieraat täyteen energiaa. Ota yhteyttä ja kysy valmiista kokouspaketeistamme.

Q Aktiviteetit ja ohjelmapalvelut

Korholan kartanon yhteydessä toimii ohjelmapalvelutoimisto, jolla on erittäin kattava verkosto. Valikoimassa ovat mm. saunominen, moottorikelkkailu, kalastus/pilkintä, melonta, soutu, uiminen tai avantouinti, laitesukellus, veneily, nuotio- tai kotailta, patikointi, laskettelu, hoidot/hemmottelut, pihapelit, ratsastus, karaoke-/lauluilta sekä survival- ja kallioseikkailut. Ohjelma toteutetaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Q Oili Marski taidenäyttely

Oili Marskin studiokoti Korholan Kartano Rautalampi on suosittu retkikohde taiteesta kiinnostuneille, ja esillä on taidemaalari ja taiteilija Oili Marskin maalauksia ja piirustuksia.

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai yhteydenottopyyntö suoraan kohteeseen.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@korholankartano.fi
  • Kaupunki tai kunta:Rautalampi
Show all
    image