image

Kokoushotelli Murikanranta

Ainutlaatuinen kokoushotelli rauhallisessa luonnon helmassa Näsijärven rannalla. Tarjoamme kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen hotellikokemukseen. Pirkanmaan kauniissa järvimaisemissa voit helposti järjestää tapahtumia, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeidesi mukaan. Murikka-instituutti sijaitsee samassa pihapiirissä ja tiloissa. Murikanranta sijaitsee Terälahden kunnassa Tampereella.

Voit tehdä hotellivarauksen täältä >>

Q Majoitus

Olipa päiväsi täynnä tiukkaa bisnestä tai virkistäviä elämyksiä, Murikanranta takaa viihtyisän majoituksen ja maittavat yöunet. Murikanranta on täydellinen majoitusvalinta luonnossa viihtyville tai rentoutumista tarvitseville.

Kokoushotellista löydät yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi perhehuoneita, joihin mahtuu neljä yöpyjää ja jotka soveltuvat hyvin ryhmille sekä lapsiperheille. Yhteensä hotellin majoituskapasiteetti 208 henkilöä. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, josta voi helposti kipaista kokoustiloihin ja ravintoloihin.

Hotellin asiakkailla on käytettävissään pesukone, silitysrauta ja ilmainen WLAN-internetyhteys.

Q Spa & Sauna

Meillä voit rentoutua uudella, syksyllä 2018 valmistuneella spa-osastolla. Tunnelmallinen spa toimii loistavana hemmotteluna kokouspäivän päätteeksi – tai jopa sen aikana. Voit nimittäin pitää kokouksen halutessasi myös altailla ison näyttöseinän ja videotykin ansiosta.

Murikanrannan spa-osastolta löydät:
2 x 8 hengen poreallasta
2 x 8 hengen ulkoallasta
kylmävesiallas
iso näyttöseinä ja videotykki
baari (anniskeluoikeudet)
pukuhuoneet (2 kpl, 20 + 40 hlöä)
2 perinteistä sähkölämmitteistä saunaa suihkuineen
infrapunasauna
höyrysauna

Voit tilata ryhmällesi myös span vieressä sijaitsevan takkahuoneen, joka sopii hyvin kokoustamiseen. Tila sopii maksimissaan 20 hengelle, ja se sisältää täydet av-välineet ja pienen keittiön.

Q Murikanrannan rantasaunat

Näsijärven rannalla, vain muutaman sadan metrin päässä päärakennuksesta, on Murikanrannan turvekattoinen hirsisauna. Hellivistä ja virkistävistä löylyistä tunnettujen kahden rantasaunan lisäksi rannassa on tilava takkahuone, jossa voit järjestää kokouksen tai muuten viettää rentouttavan illan. Saunaillan ateria voidaan tuoda suoraan takkatilaan, joka on myös A-oikeuksin lisensoitu.

Iso Hiisi: puulämmitteinen, max. 25 saunojaa
Pikku Hiisi: sähkölämmitteinen, max. 10 saunojaa

Saunasta pääsee helposti pulahtamaan Näsijärveen. Rantasaunasta rannalle on matkaa noin 10 metriä. Uimaan pääsee joko rappusista tai hiekkarannaltamme. Talvella pääsee myös pulahtamaan avantoon.

Q Kokoukset ja tapahtumat

Murikanrannasta löydät kaiken mitä tarvitset onnistuneen kokouksen tai tapahtuman järjestämiseen: toiminnalliset ja inspiroivat kokoushuoneet, kauniit maisemat, rauhallinen sijainti ja erinomainen palvelu sekä valikoima kokous- ja aktiviteettipaketteja. Olemme noin 40 minuutin päässä Tampereelta.

Murikanranta on hiljattain remontoitu, mikä tarkoittaa, että voit järjestää kokouksia uudella Spa osastolla. Murikanrannan hirsisauna takkahuoneineen tarjoaa miellyttävän paikan viettää virkistävä ilta ryhmän tai yrityksesi työntekijöiden kesken. Ulkokokouksia voidaan järjestää myös esimerkiksi laavulla.

Meillä voit viettää helposti myös esim. yrityksenne tyky-päivän. Tarjoamme monipuolisia ja valmiita aktiviteettipaketteja. Katso lisätietoa kotisivuiltamme.

Q Ravintolat

Murikanrannassa emme tyydy palaveripulliin. Hotellissa sinua palvelee kaksi laadukasta ravintolaa, joissa nautit paikallisista herkuista höystettynä näkymällä Näsijärvelle. Ravintoloiden yhteydessä on myös kabinetti, jossa on mahdollista järjestää tilaisuuksia.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:+358 20 774 1500
  • Myyntipalvelu:myynti@murikanranta.fi
  • Kaupunki tai kunta:Tampere
Show all
    image