image

Katso Kalaopas Finland Katso Video

Kalaopas Finland

Sijaitsee Kuopiossa, toiminta-alueena Pohjois-Savo. Kalaopas Finland on kiireettömään ja elämykselliseen kalastukseen sekä rauhallisiin ja tunnelmallisiin luontokokemuksiin keskittyvä opaspalveluyritys. Kalaopas Finland tarjoaa valmiita opastuspalvelupaketteja sekä myös yksilöllisesti suunniteltuja, kevyeen pienvene- ja rantakalastukseen sekä luonnossa olemiseen suunnattuja palveluita.

Kalaopas Finlandin kalastus- ja luontoretket sopivat helposti saavutettavia luontoelämyksiä hakeville perheille, kehitysvammaisille, liikuntarajoitteisille sekä senioreille. Lisäksi yritys tarjoaa palveluja esimerkiksi TYHY-päivien ohjelmaksi tai asiakastilaisuuksien ajanvietteeksi.

Kalaopas Finland tarjoaa kaikki tarvittavat kalastusvälineet ja turvallisuusvarusteet osallistujien käyttöön. Yritys auttaa myös tarvittavien kalastuslupien hankinnassa. Alle 18-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta ei vaadita kalastonhoitomaksun maksamista. Myöskään onkiminen ja pilkkiminen ei vaadi kalastuslupaa. Retkille on syytä pukeutua aina vallitsevan sään mukaan yllättäviin olosuhteiden muutoksiin varautuen.

Lue lisää >>

Q Jotain kysyttävää?

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

1 arvostelu Kalaopas Finland

Johanna Puhakka

1 Arvostelut

Ammattitaitoista opastusta

5.0/ 5

Erittäin ammattitaitoinen ja mukavan lupsakka opas. Ihanaa luonnonläheistä tunnelmaa ja hienoja elämyksellisiä kalastushetkiä! Suosittelen erittäin paljon! Tähän oppaaseen kannattaa satsata. Hän tekee myös työtä erityisryhmien kanssa. Mahtavan hieno mies! Ja erittäin komea vielä 😍

Lisätiedot

  • Customer service:kalaopasfinland@gmail.com
  • City ​​or municipality:Kuopio
Show all
    image