image

Katso Hotelli Salpalinjan Hovi Katso Video

Hotelli Salpalinjan Hovi

Sijaitsee 9 km päässä Lappeenrannan keskustasta, Etelä-Karjalassa. Rutolan hirsirakenteisesta kyläkoulusta remontoitu huoneistohotelli tarjoaa käyttöösi kuusi kodinomaisesti ja oppiaineiden mukaisesti sisustettua huoneistoa. Kaikissa huoneissa on oma keittiönurkkaus, kylpyhuone ja tv.

Rauhoitu luonnon äärellä, tai vietä aktiiviloma meloen ja kalastaen kävelymatkan päässä sijaitsevilla Saimaan tai Kymijoen vesistöillä. Tutustu naapurista löytyvään sota- ja sahahistoriaan, tai tee päiväretkiä ympäri Lappeenrantaa ja Etelä-Karjalaa.

Q Huoneet

Hotelli tarjoaa kuusi modernia huoneistosviittiä, jotka on sisustettu vanhaa kyläkoulua kunnioittaen eri kouluaineiden mukaan. Lue lisää huoneistamme osoitteessa www.salpalinjanhovi.com. Kysy lisää tai varaa soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Q Palvelut

Kumppaneidemme avulla toteutamme laajan valikoiman erilaisia valmiita majoituspaketteja, joihin sisältyy aktiviteettejä, tekemistä ja näkemistä. Lue lisää verkkosivuiltamme www.salpalinjanhovi.com.

Q Läheisiä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja

Omatoimisille matkailijoille Lappeenranta ja sen ympäristö tarjoavat erinomaiset puitteet monenlaiseen toimintaan ja luontomatkailuun. Saimaa ja sen ympäristö ovat täynnä paljon koettavaa ja nähtävää. Kerro meille, mitä haluaisit tehdä lomallasi, me autamme sinua toteuttamaan sen.

Q Juhlat ja kokoukset

Salpalinjan Hovi tarjoaa viihtyisät ja tunnelmalliset tilat erilaisille yksityistilaisuuksille ja kokouksille. Tilamme on suunniteltu 10-50 hengen tapahtumiin tai kokouksiin. Tilamme on suunniteltu 10-50 hengen juhlia tai kokouksia varten. Halutessasi voit varata koko hotellin pitotaloksesi. Kysy lisää valmiista juhla- ja kokouspaketeistamme.

Q Sauna ja kylpypalju

Hotellin asiakkaana voit varata koulun vanhan saunan käyttöösi lisämaksusta. Hotellin puulämmitteisen pihasaunan yhteydessä on lisämaksusta käytössä kylpypalju, johon mahtuu maksimissaan 6 henkilöä.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@salpalinjanhovi.fi
  • Kaupunki tai kunta:Lappeenranta
Show all
    • €€€€
    image