image

Katso Bed & Breakfast Vinsanvilla Katso Video

Bed & Breakfast Vinsanvilla

Sijaitsee Ruovedellä Näsijärven rannalla, maalauksellisen luonnon ja kulttuurin sydämessä. Vinsanvuori ja Ruoveden seutu tunnetaan suomalaisen kansallisromantiikan maisemana. Siellä ovat inspiroituneet suomalaisen taiteen suurmiehet kuten Gallen-Kallela, Runeberg, Päätalo ja Sibelius.

Vinsanvilla tarjoaa kohtuuhintaista majoitusta matkailijoille tai ryhmille, sekä täyden palvelun catering- ja juhlapalvelut yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Kysy lisää tai varaa soittamalla, WhatsApilla tai sähköpostilla.

Q Majoitus

Vinsanvillassa on 11 viihtyisää kahden hengen huonetta. Joihinkin huoneisiin on saatavilla lisävuoteita, esimerkiksi lapsille. Modernit wc- ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä ja sijaitsevat käytävällä. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Vieraiden käytettävissä on sauna. Kokous- ja ruokailutilat sijaitsevat samassa rakennuksessa, joten juhlat on helppo järjestää toiveidesi mukaan, mukaan lukien majoitus. Majoituskapasiteetti on yhteensä 25 henkilöä.

Q Catering- ja juhlapalvelut

Vinsanvillan keittiössä valmistetaan monipuolisia ​​herkkuja, joissa käytetään mahdollisuuksien mukaan paikallista ruokaa ja kauden parhaita raaka-aineita. Perhe-, seura- tai yritysjuhlien kokonaisuus ruokineen on Vinsanvillan erikoisosaamista. He osaavat loihtia mieleenpainuvia kokouksia ja tapahtumia. Soita ja kysy lisää tai pyydä tarjous sähköpostitse majoitus@vinsanvilla.fi.

Q Lähellä olevat aktiviteetit

Vinsanvillan sijainti Näsijärven rannalla tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ympäri vuoden. Esimerkiksi kalastusmatkat, veneily, melonta, SUP-lautailu, lumikenkäily, moottorikelkkailu, taidevaellus ja maastopyöräily. Kesällä voi pulahtaa uimaan Vinsanvillan omalta rannalta. Läheinen Helvetinjärven kansallispuisto on retkeilyyn ja patikointiin suosittu luontokohde.

Ruovesi on idyllinen kesänviettokunta, jossa viihtyvät niin vakiintuneet vapaa-ajan asukkaat kuin lyhyempien vierailujen matkailijat. Eläväinen, paljon näkemistä ja tekemistä täynnä oleva kultuuripitäjä piristyy kesäisin väkimäärän kaksinkertaistuessa. Kesäsesongin tapahtumia odotetaan ja valmistellaan joka vuosi yhtä innokkaana.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:majoitus@vinsanvilla.fi
  • Kaupunki tai kunta:Ruovesi
Show all
    image