image

Katso B&B Savikon Kartano Katso Video

B&B Savikon Kartano

Sijaitsee kauniissa maaseutumaisemassa Keski-Karjalassa Kiteen keskustan läheisyydessä. Vanha kartanorakennus tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän majoitusvaihtoehdon niin yksin matkustaville, perheille kuin isommille ryhmille.

Vierailijoiden käytössä on kuusi huonetta, joissa on yhteensä 14 vuodepaikkaa. Kesäisin käytettävänä on myös kaksi aittaa. Vanha kartano pitää sisällään viihtyisät yhteiset tilat, kauniin tuvan, biljardihuoneen sekä toimivan keittiön. Asiakkaat voivat käyttää B&B:n polkupyöriä ilmaiseksi. Pesukone on vieraiden käytössä. Kiteellä, lähellä Savikon Kartanoa, on paljon aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Katso lisää verkkosivuiltamme www.savikonkartano.com.

Voit varata huoneesi soittamalla tai sähköpostitse. Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan vieraanvaraisuudestamme.

Q Majoitus

B&B:ssä on kuusi makuuhuonetta, joissa on 14 vuodetta. Kesäisin vierailla on myös mahdollisuus viettää yönsä kahdessa suomalaisessa aitassa. Historiallisessa kartanossamme on viihtyisät olohuoneet, käytännöllinen keittiö ja pelihuone. Tarjoamme yhteisen saunan, grillausmahdollisuuden ja yhteisen keittiön. Saatavilla on ilmainen WiFi. Viihtyisissä huoneissa on puulattiat, ja joissakin huoneissa on takka. Voit varata huoneesi soittamalla tai sähköpostitse.

Q Palvelut

Tarjoamme perinteisen karjalaisen aamiaisen aamuisin klo 7.00–9.00. Vierailijoilla on ilmainen wifi käytössä. Sauna voidaan lämmittää tarvittaessa. Asiakkaat voivat käyttää B&B:n polkupyöriä ilmaiseksi. Hyvä pesukone on vieraiden käytössä. B&B:ssä on hyvin varustettu keittiö ja grillipaikka pihalla.

Q Lähellä olevat aktiviteetit

Kiteellä, lähellä Savikon Kartanoa, on paljon aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Katso lisää verkkosivuiltamme www.savikonkartano.com.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Myyntipalvelu:savikon.kartano@gmail.com
  • Kaupunki tai kunta:Kitee
Show all
    image