Meistä

Meistä.

Finland Travel Info on yleishyödyllinen, helppokäyttöinen matkailuinfo ja matkaopas Suomessa matkustaville tai Suomeen matkaa suunnitteleville. Finland Travel Info Oy on perustettu vuonna 2019. Päätehtävänä on yhdistää turistit ja suomalaiset palveluntarjoajat suoraan, helposti ja nopeasti ilman palvelumaksuja tai välityspalkkioita.

Ylläpidämme päivittäin päivitettävää finlandtravel.fi-matkailuportaalia, joka esittelee Suomen parhaat matkakohteet, majoitusvaihtoehdot, lomakohteet, nähtävyydet, liikenne- ja taksipalvelut, aktiviteetit, päivittäistavaramyymälät ja muut palvelut, joita matkailija tarvitsee Suomessa.

Tavoitteenamme on olla Suomen johtava matkailuinfo ja matkaopas. Portaalia kehitetään yhdessä matkailijoiden ja suomalaisten yritysten kanssa.

Keitä olemme?

Lasse Hyytinen on web-kehittäjä, markkinoinnin ammattilainen ja toinen perustajista. Lasse huolehtii portaalin, matkailijaverkostojen, kansainvälisen markkinoinnin ja tuotannon kehittämisestä.

Vema Ahonen on myynnin- ja liikkeenjohdon ammattilainen ja toinen perustajista. Vema huolehtii myynnin kehittämisestä, kumppaniverkostoista, hallinnosta ja rekrytoinneista.

Toimintamme.

Tavoitteenamme on tuottaa arvoa sekä matkailijoille että palveluntarjoajille. Autamme matkailijoita löytämään luotettavat suomalaiset ​​palveluntarjoajat helposti ja nopeasti, yhdestä paikasta. Lisäksi meidän toimintamallissa säästävät rahaa sekä matkailijat että palveluntarjoajat.

Matkailijat

Löytävät mielenkiintoisia matkailukohteita, palveluja sekä vahvistettuja yrityksiä yhdestä paikasta finlandtravel.fi -sivustolta ja välttävät mm. huijaussivustojen kautta tehtyjä varauksia.

Palveluntarjoajat

Saavat valmiin verkoston joka tavoittaa matkailijat, säästävät markkinointikuluissa huomattavia summia sekä vastaanottavat sivuilla kävijöitä ja kontakteja matkailijoilta suoraan, ilman komissioita tai välityspalkkioita.

Vahvistetut kumppanimme tunnistaa näistä merkeistä yrityksen omalla verkkosivustolla.

Finlandtravel.fi – Verified Partner

Finlandtravel.fi – Verified Eco Travel Partner

Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
parhaat edut, uusimmat matkavinkit
ja parhaat matkakohteet Suomesta!

Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.