Checkout Saimaa Boating Katso Video

Saimaa Boating – helpoin tapa nauttia veneilystä. Uudet ja täysin varustetut retkiveneemme ovat paras tapa nauttia veneilystä Saimaalla kohtuuhintaisesti. Vuokraa pelkkä vene tai vene kipparin kanssa. Soita ja kysy lisää +358 (0)440 65 4976 tai +358 (0)500 656 492.

Q Veneosake

Tarjoamme sinulle ja perheellesi mahdollisuuden nauttia veneilylomasta laadukkailla ja hyvin varustetuilla veneillä. Huolehdimme puolestasi kaikesta muusta, laituripaikasta, huolloista, talvisäilytyksestä, vakuutuksista jne. Myymme veneosakkeita vain laadukkaisiin, uusiin venemalleihin, jotka ovat mukavuuksiltaan ja veneilyominaisuuksiltaan, sekä jälleenmyyntiarvoiltaan ensiluokkaisia. Jo yhdellä SB-osakkeella nautit Saimaalla kaksi viikkoa huolettomasta veneilystä!

Q Venevuokraus

Saimaa Boating on laatuveneiden vuokrauskeidas. Veneemme (9 – 12 m) ovat täysin varusteltuja, plotterit, pelastusliivit, astiat ja kaikki asumiseen tarvittavat varusteet. Vain liinavaatteet tarvitsee tuoda mukana tai toimitamme erillistilauksesta. Tarvitset aikaisempaa veneilykokemusta, mutta opastamme veneen käytön ennen vuokraviikkoa. Vuokraajana nautit myös muista SB-eduista, joihin kuuluvat mm. laituripaikat ja veneilijään sauna Oravissa. Vuokrahinnat näet sivuillamme olevasta varauskalenterista.

Q Charter

Voit tutustua upeaan veneilyyn Saimaalla valitsemalla ikimuistoinen Charter -risteily. Järjestämme risteilyjä huippuvarustelluilla laivoillamme 4-12 henkilön ryhmille. Voit joko itse valita risteilyreitin ja pituuden tai antaa kokeneiden kapteenimme tutustuttaa sinut paikalliseen järviluontoon. Sinulla on usein mahdollisuus nähdä myös norppa. Kysy lisää ja teemme sinulle tarjouksen unohtumattomasta risteilyelämyksestä.

Q Kotisatamat

Savonlinna Aleksin Aukio
Savonlinnan kaupunkisatama sijaitsee kauppatorin kohdalla Kylpylähotelli Kasinon puolella Aleksin aukion rannassa. Rauhallinen sijainti yöpymiselle, auton voit ajaa rautatiesillan ali auton viereen lastausta varten tai rautatieseisake on aivan vieressä eli junalla on helppo tulla. Idyllistä rantabulevardia pitkin pääset terasseille, oopperaan, torille, kauppoihin ja ravintoloihin. Nauti Savonlinnan kesävilinästä ja maistele ehdottomasti paikallista erikoisuutta lörtsyä!

Oravin vierasvenesatama
Oravin vierasvenesatama sijaitsee luonnonkauniissa kyläidyllissä Oravin kanavan juuressa, Savonlinna – Kuopio -vesireitin varrella. Linnansaaren kansallispuisto norppineen ja laguunimaisine luonnonsataminenn on myös välittömässä läheisyydessä. Veneilijäille on tarjolla runsaasti ravintola-, sauna- ja ajanvietepävaluita. Satamassa tarjolla myös polttoainetta veneisiin sekä elintarvikekauppa. Ruukinranta ravintolassa on kesäisin myös ohjelmaa kuten tanssit.

Q Venemallisto

Beneteau 30 ST
Uutuusvene Beneteau Swift Trawler 30 on tilaihme, joka valloittaa kokeneenkin veneilijän ominaisuuksillaan Avara salonki, kaksi erillistä makuuhyttiä ja nerokkaat tilaratkaisut ovat yhdistetty tyylikkääseen viimeistelyyn joka ihastuttaa Väkivahva Volvo D6 380-hevosvoimainen moottori huolehtii vauhdista ja ohjata voit joko kajuutasta tai flying bridgeltä.

Bella 9000
Ellan uutuusmalliston lippulaivaksi ja markkinoiden suunnannäyttäjäksi on viimeisintä teknologiaa hyödyntävä taloudellinen diesel-9000. Uutuus on kolmikajuuttainen puoliliukuva matkavene, jossa on yöpymismahdollisuus viidelle henkilölle. Erityisesti innovatiiviset kansiratkaisut ovat saaneet kiitosta.

Babro Classic 1150XL
Hollantilaisten teräsveneiden aatelia, joka nostaa asumisen veneissä uudelle tasolle. 12 m pitkä ja 4 m leveä vene tarjoaa kaksi isoa makuuhyttiä kylpy- ja vaatehuoneineen, upeasti varustetun salongin ja pentterin. Ohjaamo on sijoitettu ylös katolle. Teak-verhoillut sisätilat ja kierreportaat takana olevalle uimatasolle viimeistelevät upeaa käytettävyyttä. Tämä on pakko kokea!

Q Koulutus

Uudet veneiljät, uusi veneilyteknologia ja veneilyn uudet säännöt aiheuttavat jatkuvasti lisääntyvää koulutustarvetta veneilijöille. Saimaa Boatingin veneilykoulutuksissa kokeneet veneilijät opastavat sinut käytännönläheisesti veneilyn maailmaan. Olemme toteuttaneet käytännön alkeiskurssin aloittaville veneilijöille. Jos sinulla ei ole aiempaa veneilykokemusta tai haluat päivittää tietosi, tervetuloa veneilykurssillemme! Koulutuksen avulla lisäämme veneilyn turvallisuutta. Käytännön veneenajokoulutus järjestetään aina ennen uutta veneilykautta.

Koulutus järjestetään Saimaa Boatingin veneillä, jolloin jokainen voi valita sen venemallin josta on hankkinut veneosakkeen tai testata muita venemalleja.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Kaupunki tai kunta:Savonlinna
 • Myyntipalvelu:myynti@saimaaboating.fi
Show all
  • €€€

  Vahvista Tämä Listaus

  toukokuu, 2021

  8

  Lauantai

  DAY OFF

  August 26,2019

  • Tiistai
  • 9:00am - 10:00am
  • Staff
  Appointment confirmation email will be sent upon approval.

  Awesome Job!

  We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.