Checkout Riihivuoren Lomakylä Katso Video

Riihivuoren Lomakylä sijaitsee Keski-Suomessa Muuramen kauniissa maisemissa, Riihivuoren rinteillä ja ympäristössä. Tarjoamme useita laadukkaita mökkivaihtoehtoja, ja lisäksi meillä on myös camping alue. Olemme osa Riihivuoren monipuolisia majoitusvaihtoehtoja.

Lisää infoa ja Online Varaukset täältä

Q Mökki- ja huvilavaihtoehdot

Riihivuoren Lomakylä tarjoaa majoituspalveluja ympäri vuoden Riihivuoren hiihtokeskuksen lähistöllä ja Päijänteen rannassa. Majoitusvaihtoehtoihin kuuluvat paritalot ( 4-5hlö), laadukkaat lomahuvilat ( 6-8 hlö), viihtyisä 5-8 hengen rantahuvila Päijänteen rannalla, punainen tupa Riihilampi ( 4 hlö) Riihivuoren alapuolella. Aivan hiihtokeskuksen vieressä sijaitsee hotelli Vuorikelo ( huone 2 hlö) sekä caravan-alue.

Q Caravan alue

Olet tervetullut matkailuauton tai asuntovaunun kanssa Riihivuoren caravan-alueelle. Paikan hintaan sisältyy sähkön ja saunan käyttö. Talvisin vuorelle ajo vain matkailuautolla. 1.6 - 15.8.21: olemme parhaiten paikalla klo 15-19. Puh 044-9818721. Muina aikoina suosittelemme että soitat tai laitat viestiä ennen saapumistasi. Meillä ei ole kesää lukuunottamatta säännöllistä vastaanottoaikaa. Paikkavarauksen voit tehdä myös ONLINE-varauksena. Tee varaus 2 vrk ennen varauksen alkua.

Q Lähellä olevat aktiviteetit

Riihivuoren lomakylä sijaitsee aivan Riihivuoren hiihtokeskuksen vieressä. Hiihtokeskuksessa on useita valaistuja ja hisseillä varustettuja rinteitä sekä lumilautaraileja. Ravintola Riihikelossa on noin 250 asiakaspaikkaa. Ympäristössä on myös hyviä patikointi mahdollisuuksia ja hiihtolatuja. Päijänteessä voit myös kalastaa ympäri vuoden. Riihivuori sijaitsee 3 km päässä Muuramen keskustasta sekä 20 km päässä Jyväskylän keskustasta.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Asiakaspalvelu:riihivuorenlomakyla@elisanet.fi
 • Kaupunki tai kunta:Muurame, Riihivuori
Show all
  • €€€€

  Vahvista Tämä Listaus

  huhtikuu, 2021

  11

  Maanantai

  DAY OFF

  August 26,2019

  • Tiistai
  • 9:00am - 10:00am
  • Staff
  Appointment confirmation email will be sent upon approval.

  Awesome Job!

  We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.