Oulun lentokenttä on osa Finavian lentoasemaverkostoa. Se palvelee vilkasta yliopistokaupunkia Oulua, ja on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä.

Q Pysäköinti

Oulun lentokentällä on kaksi pysäköintialuetta. Ne sijaitsevat kätevästi lähellä terminaalia. Pysäköintialueella P1 pysäköintimaksu sisältää lämmityspalvelun ja sähköautojen latauksen. PI ja P2 tarjoavat ilmaisen lyhytaikaisen pysäköinnin 20 minuuttia tai alle. Hinnat ja ehdot vuotuisille pysäköintisopimuksille löytyvät Finavian neuvontapisteestä. Jos saavut matkailuautolla tai muulla ajoneuvolla, joka tarvitsee enemmän tilaa, ota yhteyttä etukäteen puh 020 708 7800.

Q Taksi

Takseja päivystää terminaalien edessä olevalla taksiasemalla. Jos haluat vahvistaa kyydin tai sinulla on erikoistoiveita, löydät lähimmän taksimatkan etukäteen täältä Vahvistetut taksipalvelut.

Q Julkinen liikenne

Löydät Matkahuollon verkkosivuilta bussiaikataulut. Lähimmät junayhteydet löydät täältä .

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Kaupunki tai kunta:Oulu, Oulunsalo
Show all

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.