Checkout Nukula Katso Video

Nukula Resort

Pieni perheomisteinen guesthouse, joka tarjoaa majoitusta, ruokaa ja monipuolista ohjelmaa perheille ja ryhmille. Sijaitsemme idyllisessä paikassa jylhän Päijänteen rannalla. Nauti hiljaisuudesta ja luontokokemuksista, sekä herkullisesta suomalaisesta kotitekoisesta ruoasta paikassa, joka saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.

Ekomatkasi on vilpitöntä ekoilua, kun majoitut Nukulassa hiljaisuuden ja luonnon sylissä. Nukulassa ruoka valmistetaan paikan päällä. Raaka-aineet ovat suurimmaksi osaksi kotimaisia, luomua, villiä ja/tai lähellä tuotettua. Nukulan ympäröimä luonto on puhdasta ja lähellä. Nukulassa metsät ovat merkittävä hyvinvoinnin lähde. Lue lisää valmiista paketeistamme verkkosivustoltamme. Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan Nukulan vieraanvaraisuudesta ja hyvinvointipalveluista.

Ekologiset sertifioinnit:

            

Q Majoitus

Ekomatkasi on vilpitöntä ekoilua, kun majoitut Nukulassa hiljaisuuden ja luonnon sylissä. Aamulla saatat herätä lintujen lauluun tai aamuauringon ensimmäisiin säteisiin, jotka heleästi kajastavat verhojen välistä. Majoitustilamme ovat ovellisia tai ovettomia, ja aina raikkaita sekä syvään rauhalliseen uneen kiikuttavia. Ovellisia ovat Loistoaitta, Vanha tupa, Pikkuaitta sekä Vierasmaja ja ovettomia vaihtoehtoja ovat Hirsilaavu sekä Miljoonan tähden sali.

Q Luomuruokaa paikallisilta tuottajilta

Nukulassa ruoka valmistetaan paikan päällä. Raaka-aineet ovat suurimmaksi osaksi kotimaisia, luomua, villiä ja/tai lähellä tuotettua. Kalat tulevat Päijänteestä ja lihat lähituottajilta. Sienet ja luonnonmarjat saadaan Nukulan metsistä, muut marjat omasta puutarhasta, josta saamme myös yrttimme. Jauhot ja muu leivontaan tarvittava hankitaan lähimyllystä. Tarjoiluissamme huomioimme myös erityisruokavaliot. Kesästä tai talvesta riippumatta voimme järjestää ateriat joko sisällä tai avotulella ulkona. Keitot, ohukaiset, grillit, savustetut ruoat ... ja kaiken päälle liekeissä valmistettu kahvi.

Q Ympäröivä luonto

Nukulan ympäröimä luonto on puhdasta ja lähellä. Nukulassa metsät ovat merkittävä hyvinvoinnin lähde. Kun olet ollut metsässä yli viisitoista minuuttia, tunnet positiivisen muutoksen, jolla on pysyvä parantava vaikutus. Meillä voit rentoutua ja nauttia luonnon läheisyydestä ja saada itsellesi virtaa arjen pyörittämiseen.

Q Saunat

Nukulassa on kaksi erilaista saunaa: Perinnesauna Päijänteen rannalla sekä Haltiasauna. Saunahoitoihin kuuluvat turve- tai ruusuhoito, hoitava vihtominen, sekä pesu ja pesuhieronta. Perinnesauna on käytettävissä avovesikauden aikana jolloin järvi ei ole jäätynyt, noin toukokuun lopusta lokakuuhun.

Q Valmiit palvelupaketit

Nukula tarjoaa useita valmiita matkapaketteja matkailijoille, jotka rakastavat luontoa, rauhaa ja ekologisia arvoja. Lue lisää valmiista paketeistamme verkkosivustoltamme. Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan Nukulan vieraanvaraisuudesta ja hyvinvointipalveluista.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Asiakaspalvelu:info@nukula.fi
 • Myyntipalvelu:hannele.levavaara@nukula.fi
 • Kaupunki tai kunta:Jyväskylä, Toivakka
Show all
  • €€€

  Vahvista Tämä Listaus

  huhtikuu, 2021

  11

  Maanantai

  DAY OFF

  August 26,2019

  • Tiistai
  • 9:00am - 10:00am
  • Staff
  Appointment confirmation email will be sent upon approval.

  Awesome Job!

  We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.