Checkout North Caravan Suomi Katso Video

North Caravan Suomi

Tarjoamme luotettavaa ja korkealaatuista vuokrauspalvelua moderneilla matkailuautoilla. Vuosikymmenten kuluessa innostuksemme asuntoauto-matkailua kohtaan on vain lisääntynyt.Kaikissa matkailuautoissamme on vesikiertoinen keskuslämmitys sekä lattialämmitys. Se toimii mainiosti esimerkiksi alueilla, joissa ei ole ulkoista sähköliitäntää saatavilla. Matkailuautomme soveltuvat ympärivuotiseen lomailuun.

Sijaitsemme Oulussa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Ouluun pääsee lentäen tai junalla, esimerkiksi yöjunalla Helsingistä mukavasti. Jos tulet omalla autolla, voit jättää autosi pihallemme vuokra-ajaksi. Jo asuntoautolla liikkeelle lähteminen on lomaa – ei vain pelkkä kohteeseen pääseminen. Tunnet olosi kotoisaksi missä ikinä liikutkin, oman liikkuvan kotisi kera.

Lue lisää matkailuautoistamme täältä.

Q Matkustaminen matkailuautolla

Vapauden tunnetta, luonnon tarjoamista mahdollisuuksista nauttimista ja oman aikataulun puitteissa joustavasti matkustamista ei voi verrata hotellissa tai lomaosakkeessa asumiseen. Jo asuntoautolla liikkeelle lähteminen on lomaa – ei vain pelkkä kohteeseen pääseminen. Tunnet olosi kotoisaksi missä ikinä liikutkin, oman liikkuvan kotisi kera.

Q Matkailuautot

Automme sopivat hyvin perheille tai pariskunnille. Autojen mukana on mahdollista vuokrata kaikki tarpeelliset varusteet kuten vuodevaatteet, keittiöastiat sekä polkupyörät. Autoissa on takatelineet tai takatilat jonne polkupyörä sopii mainiosti. Autoissa on markiisit joiden alla on mukava istuskella kesäiltana. Grilli ja puutarhakalusteet voi myös valita tarjolla olevista varusteistamme. Kylmemmällä kaudella auton vesikeskuslämmitys on mukavan hiljainen ja tehokas, myös lattialämmitys kuuluu varusteluun.

Q Lisävarusteet

Kaikki matkailuautomme ovat hyvin varustettuja perustarpeisiin. Lisähintaan vuokraamme myös lisävarustuksia: polkupyörät, ylimääräiset pöydät ja tuolit, liinavaatteet jne. Kysy lisää soittamalla tai lähettämällä sähköpostia tai katso lisätietoja sivultamme.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@northcaravan.com
  • Kaupunki tai kunta:Oulu
Show all