Checkout Maisemaravintola Merihelmi Katso Video

Maisemaravintola Merihelmi

Sijaitsee Kuivaniemellä Pohjois-Pohjanmaalla. Ravintolassa käytämme ensiluokkaisia ​​ja kotimaisia, paikallisten tuottajien raaka-aineita. Lounasmenumme muuttuu viikoittain. A`la Carte Menusta löydät herkullisia annoksia, kuten hampurilaisia, poroa, lammasta, kalaruokia, jälkiruokia ja muuta. Viikonloppuisin tarjoilemme suositun brunssin.

Merihelmi-putiikistamme löydät lahjatavarat, matkamuistoja ja käsitöitä. Voit myös järjestää meillä yksityisiä juhlia, yritystapahtumia ja -kokouksia, tai muita tapahtumia. Kokouksiin ja pienempiin palavereihin tarjoamme kabinettitilat.

Kuivaniemen nähtävyyksiin kuuluu mm. Jääkärien etappitalo Veskassa, Närränharjut sekä Vatunginnokan kalasatama ja tuulivoimapuisto. Kuivaniemellä järjestetään vuosittain heinäkuun kolmantena viikonloppuna Kuivaniemen Pitäjämarkkinat.

Olet lämpimästi tervetullut meille nauttimaan hyvästä ruoasta ja ja kauniista merimaisemista.

Q Paikallisia herkkuja

Panostamme ruuan laatuun ja käytämme valmistukseen paikallisia raaka-aineita. Tarjoamme lounaan sekä à la carte -menun. Kahvilasta saat kahvit, muut juomat, välipalat, pikkusyömiset ja muut matkaeväät.

Q Merihelmi Putiikki

Merihelmi-putiikistamme löydät lahjatavatat, matkamuistot ja käsityöt.

Q Merisali juhlatila

Merisali on hyvä tila järjestää juhlia, musiikki- ja muita tapahtumia sekä festivaaleja. Kokouksiin ja pienempiin palavereihin tarjoamme kabinettitilat.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Asiakaspalvelu:info@merihelmiravintola.fi
 • Kaupunki tai kunta:Kuivaniemi
Show all
  • €€€€

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.