Lentokenttä sijaitsee Pohjois-Savon järvimaiseman keskellä ja kirjaimellisesti veden ympäröimä. Lentokenttä palvelee kasvavaa Kuopion seutua, ja suurin osa lentokentän läpi kulkevista matkustajista on liikematkailijoita.

Q Pysäköinti

Parkkipaikka P1 on tarkoitettu lyhytaikaiseen ja P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin. Ajoneuvon pysäköinnin lentoasemalla voi maksaa parkkisovelluksilla. Maksutapa sujuvoittaa matkantekoa, kun puomeja, lipukkeita tai jonotusta maksuautomaatille ei enää tarvita. Mikäli saavut matkailuautolla tai muulla enemmän tilaa tarvitsevalla ajoneuvolla, olethan yhteydessä etukäteen Info 020 708 7202.

Q Taksi

Jos haluat vahvistaa kyydin tai sinulla on erikoistoiveita, löydät lähimmän taksimatkan etukäteen sivulta Verified Taxi Services.

Q Julkinen liikenne

Lentoaseman ja Kuopion keskustan välillä liikennöi Kuopion seudun joukkoliikenteen bussilinja 40. Löydät Matkahuollon sivuilta bussiaikataulut. Lähimmän junayhteyden löydät täältä.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Kaupunki tai kunta:Kuopio
Show all

  toukokuu, 2021

  8

  Lauantai

  DAY OFF

  August 26,2019

  • Tiistai
  • 9:00am - 10:00am
  • Staff
  Appointment confirmation email will be sent upon approval.

  Awesome Job!

  We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.