Checkout Kristalliranta Katso Video

Kristalliranta on rakentunut yhdelle kauneimmista Pyhäjärven rannoista. Kristalliranta tarjoaa monipuoliset majoitusvaihtoehdot, ravintolan, camping- ja teltta-alueen, kokoustilat, sekä häät- ym. juhlapalvelut tarpeisiisi ympäri vuoden. Paikan ylpeys on pitkä ja hieno hiekkaranta josta avautuva kaunis järvimaisema luo ikimuistoiset puitteet niin juhliin kuin loman viettoon. Kristallirantaan on hyvät julkisen liikenteen yhteydet.

Q Majoitusvaihtoehdot

1. HIRSIHUVILAT
Upeat siniset hirsihuvilat sijaitsevat alueen pohjoisosassa. Huvilat ovat hyvin varusteltuja ja niissä on oma sauna. Terassilta on näkymät Pyhäjärvelle.

2. PERHEMÖKIT
Perhemökkimme ovat suosittuja vieraidemme keskuudessa. Mökit ovat hyvin varusteltuja, niissä on oma sauna, suihku ja sisä-wc. Terassilta on näkymät Pyhäjärvelle.

3. HIRSIMAJAT
Edullinen kesämajoitus Kristallirannassa (hirsimajat n. 20 neliömetriä) lähellä rantaa. Majoissa on oma sisä-wc, mutta suihku ja pesutilat sijaitsevat yleisissä tiloissa.

4. ERÄMÖKKI
Sijaitsee samalla alueella ja Pyhäjärven rannalla. Mökki on hyvin varusteltu ja siellä on sauna, suihku ja sisä-wc.

5. MOTELLIHUONEET
Fiksut ja käytännölliset motellihuoneet, joissa on oma kylpyhuone.

6. ISOMÖKKI 13
Suurin perhemökki, joka sijaitsee aivan alueen eteläreunalla erillisenä mökkinä. Mökissä on oma keittiö, takka, iso kylpyhuone ja sähkösauna. Mökki on hyvin varustettu omalla yksityisellä rannalla.

Q Camping alue

Päärakennuksessa on käytössä pesuhuoneet ja wc leirintäalueen vieraillemme. Alueella on yhteinen grilli, sekä sähköliitäntä on myös saatavana. Telttapaikkamaksu ei sisällä saunaa. Leirintäalueen yhteydestä löydät kaiken tarvitsemasi. Auringonottamisen, rentoutumisen ja ranta-aktiviteettien lisäksi vastapainona löydät iltaohjelmaa sekä rantaterassin.

Rantasauna on varattu karavaanareiden käyttöön, jossa naisille ja miehille on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin vakioajat. Muita aikoja voi varata vastaanotosta, esim. perhe saunana. Alueella on lisäksi kaksi grillikotaa ja vaunujen jätevesien tyhjennyspaikka. Myös sähköliitäntä on saatavissa.

Q Ravintola

Kristallirannassa on ravintola, jossa tarjoillaan aterioita aamiaisesta lounaaseen ja illalliseen. Lisäksi ravintolassa on erilaista ohjelmaa iltaisin, kuten esim. suositut karaoke-illat.

Q Kokoustilat

Kristallirannassa on kolme erikokoista kokoustilaa, jotka sopivat niin pienemmille kuin suuremmillekin ryhmille. Tilat ja tarjoilut järjestämme aina eri tilaisuuksiin sopiviksi. Kokoustiloissa on videotykkimahdollisuus.

Q Aktiviteetit ja lisäpalvelut

Meiltä voit myös vuokrata soutuveneitä, vesiskoottereita ja sup lautoja. Lisäksi voit lainata pihapelejä päärakennuksen infosta. Petanque, frisbee-golf, tikanheitto, kroketti sekä rantalentopallo ovat mukavia kesälomapelejä. Voit myös kokeilla retkiluistelua talvella.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Asiakaspalvelu:info@kristalliranta.fi
 • Kaupunki tai kunta:Säkylä
Show all
  • €€€€

  Vahvista Tämä Listaus

  huhtikuu, 2021

  11

  Maanantai

  DAY OFF

  August 26,2019

  • Tiistai
  • 9:00am - 10:00am
  • Staff
  Appointment confirmation email will be sent upon approval.

  Awesome Job!

  We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.