image

Koivurannan Iglut

Sijaitsee Oulussa, Oulunjoen rannalla. Iglut (AuroraHut) ovat turvallisia ja korkeatasoisesti varustettuja. Ne liikkuvat hiljaa ja saavat käyttösähkönsä ekologisesti aurinkoenergiasta. Istumalla mukavasti kelluvan iglun terassilla saa aivan uuden näkökulman Oulujoen kauniisiin maisemiin. Iglussa voi viettää yön lähellä luontoa ylellisellä parivuoteella köllötellen. Keskiyön auringon katselu kelluvasta iglusta on kokemus, joka löytyy vain pohjoisilta alueilta.

Koivurannalla on myös kelluva saunalautta, joka tarjoaa seikkailun ja ikimuistoisen kokemuksen. Kuvittele istuvasi saunan lämmössä katselemassa viehättävän Oulunjoen maisemia. Syö ja juo hyvin, rentoudu ja nauti ystävien seurasta.

Q Joki-iglut

Elämys, joka on koettava. Ainutlaatuisen Oulujoen rannalla voit yöpyä korkeatasoisessa joki-iglussa, joka tarjoaa upeat panoraamamaisemat sekä laadukkaan varustuksen. Laadukkaassa ja turvallisessa, Suomessa valmistetussa joki-iglussa on hemmottelevan ylellinen parisänky, jossa nukut miellyttävästi upean lasikaton alla ja rauhassa kaikelta kiireeltä.

Lämmityksen ja ilmanvaihdon ansiosta joki-iglussa on viihtyisää joka säällä. Upea terassi joki-iglun edessä on oma aitiopaikkasi Oulujoesta nauttimiseen. Terassilta on ihana pulahtaa uimaan ja virkistäytyä Oulujoessa. Joki-iglu on sitä varten varusteltu tietenkin uimaportailla. Kysy lisää tai varaa majoitus soittamalla, sähköpostilla, WhatsAppilla tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.

Q Aktiviteetit ja välinevuokraus

Tee elämyksestäsi juuri sinun näköinen. Voit täydentää joki-iglukokemuksesi haluamillasi aktiviteeteillä. Ohjaa esimerkiksi joki-iglu kuvankauniiseen poijupaikkaan ja lähde siitä Sup-Lautailemaan. Polje fatbikella tutustumaan tarkemmin Oulujoen upeaan luontoon tai kaupungille ja palaa elämyksiä rikkaampana takaisin omalle joki-iglullesi. Rentoudu hetki terassilla ja ihaile iltataivaan ainutlaatuisia värejä, ja virkistäydy puhtaassa Oulujoessa uimalla omalta laituriltasi. Koivuranta vuokraa myös veneitä, kajakkeja ja kalastusvälineitä. Lue lisää osoitteesta www.koivurannaniglut.fi.

Q Saunalautta

Koivurannan kelluva saunalautta tarjoaa seikkailun ja ikimuistoisen kokemuksen. Saunalautta on varattavissa ryhmille tai voit tulla tule yleiseen vuoroon saunomaan. Kuvittele istuvasi saunan lämmössä katselemassa viehättävän Oulunjoen maisemia. Syö ja juo hyvin, rentoudu ja nauti ystävien seurasta. Lue lisää osoitteesta www.koivurannansaunalautta.fi.

Q Koivurannan kahvila

Telakalla ollessaan saunalautta toimii kelluvana kahvilana. Hemmottele itseäsi kuuluisilla makeilla ja suolaisilla vohveleilla! Tarjolla on myös gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia versioita. Kahvilassa on myös A-oikeudet. Kokeile myös kahvilan maukkaita hot dogeja.

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai yhteydenottopyyntö suoraan Koivurantaan.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@koivurannaniglut.fi
  • Kaupunki tai kunta:Oulu
Show all
    • €€€
    image