image

Katso Jongunjoen Matkailu Katso Video

Jongunjoen Matkailu

Sijaitsee Nurmijärven kylässä Lieksassa, Pohjois-Karjalassa. Lomakeskus tarjoaa majoitusta majatalossa kahden hengen huoneissa ja hyvin varustellussa mökissä. Majoituksen lisäksi tarjolla on tilausravintola, saunoja (myös savusauna ja palju), opastus– ja ohjelmapalvelut, kuljetuspalvelu sekä välinevuokrausta. Alue on oivallinen muun muassa melontaan ja souteluun, kalastukseen, patikointiin, maastopyöräilyyn ja lintujen bongailuun. Lähellä on myös hyvät marjastus/sienestys metsät.

Jongunjoen Matkailu on sitoutunut kestävän matkailun periaatteisiin. Kaikessa toiminnassa pyritään tuottamaan palvelut mahdollisimman vastuullisesti ja kestävästi. Esimerkiksi kiinteistöt lämpenee uusiutuvalla energialla. Kysy lisätietoja tai varaa majoitus soittamalla, sähköpostitse, tai jätä varaustiedustelu alla olevalla lomakkeella.

Q Majoitus

Jongunjoen Matkailu tarjoaa majoitusta kahden hengen huoneissa (huoneet sijaitsevat päärakennuksessa). Lisäksi vuokrattavana on hyvin varusteltu lomamökki. Kaikki majoituskohteet sijaitsevat samassa pihapiirissä järvenrantamaisemissa. Majatalo ja mökkivuokraus palvelevat ennakkovarauksella. Kaikille majoitusvieraille on varattavissa aamiaiset, retkieväät ja kotiruokaillalliset majoituspalveluiden yhteyteen. Lue lisäinfoa huoneista ja mökistä www.jongunjoenmatkailu.com.

Q Ravintola

Jongunjoen Matkailu tarjoilee ravintolassa aamiaista ja muita aterioita majoittujille ennakkotilauksesta. Keittiö käyttää mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita sesongin, oman puutarhan ja lähialueiden luonnonantimien lisäksi. Ravintola pyrkii toteuttamaan myös erikoisruokavaliot. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Q Saunat

Jongunjoen Matkailussa on tarjolla kolme erilaista saunaa. Kysy lisää saunan varaamisesta majoitusta varattaessa.
- Jatkuvalämmitteiseltä tynnyrisaunalta avautuu järvimaisema ja vieressä on noin 1-5 henkilölle sopiva puulämmitteinen kylpypalju. Saunalla ei ole peruslämpöä tai juoksevaa vettä ja se on käytössä kylmintä talvea lukuun ottamatta. Laituri saunan tuntumassa.
- Savusauna sopii pidempiaikaiseen kylpynautintoon tai ryhmille. Saunalla on tilava pukeutumis- ja vilvoittelutila, avoin terassi ja ulkokylpytynnyri noin 8 hengelle. Savusaunalta on käynti omalle laiturille ja se palvelee tilaussaunana.
- Päärakennuksen sauna lämpiää niin huone- kuin mökkimajoittujille. Sauna on sähkölämmitteinen.

Q Kuljetuspalvelu

Jongunjoen Matkailu voi tarvittaessa järjestää majoitusvierailleen edestakaiset kuljetukset lähemmiltä lentokentiltä, juna- ja linja-autoasemilta. Henkilö- ja välinekuljetuksia on mahdollista saada myös aktiviteetteihin retkiä varten. Kuljetukset varataan etukäteen.

Q Aktiviteetit

Jongunjoen Matkailu tarjoaa monipuolisia ulkoiluaktiviteetteja ympäri vuoden. Ohjelmaa ja sopivia reittejä on ensikertalaisista aktiiviharrastajille, opastettuna ja omatoimiohjelmana, aina pienen lapsen kanssa matkustavasta ikäihmiseen. Tai vaihtoehtoisesti voi vain rentoutua, nauttia hiljaisuudesta, luonnosta ja järvimaiseman rauhasta. Katso valmiit paketit sivuilta www.jongunjoenmatkailu.com.

Q Historiallisesti merkittävä Rukajärventie

Kivivaarantie tunnetaan myös nimellä Rukajärventie, jota käyttivät suomalaiset sotilaat ja huoltojoukot Suomen ja Neuvostoliiton sodan aikana. Alueella ja tien varrella on monia historiallisesti merkittäviä sota-ajan muistomerkkejä, juoksuhautoja, poteroita jne.

Q Yrityksille

Kokoukset ja esim. TYHY-päivät räätälöidysti yrityksille. Pyydä tarjous sähköpostitse info@jongunjoenmatkailu.com tai jätä tiedustelu alla olevalla lomakkeella.

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai tiedustelu suoraan Jongunjoen Matkailuun.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Jättääksesi arvioita sinun tulee olla kirjautuneena!

image

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@jongunjoenmatkailu.com
  • Kaupunki tai kunta:Lieksa
Show all
    • €€€€
    image