Checkout Isokarin Majakkahotelli Katso Video

Isokarin Majakkahotelli sijaitsee saarella, joka on eteläisen Selkämeren lumoavin matkailukohde. Saari sijaitsee Uudenkaupungin ulkosaaristossa. Isokari on yksi harvoista majakkasaarista Suomessa, jossa on mahdollista yöpyä. Idyllisen kesähotellimme huoneistot sijaitsevat korkean majakkatornin alla entisen majakkapäällikön talossa ja sisäpihan aitassa.

Lisätietoja huoneista verkkokaupassamme

Q Majoitus

ISOKARIN KESÄHOTELLI
Kesähotellissa on yhteensä kuusi huoneistoa, jotka sijaitsevat entisessä Majakkamestarin talossa (kaksi huoneistoa) sekä talon piha-aitassa (neljä huoneistoa). Huoneistot on sisustettu kukin omanlaisekseen, saaren tunnelmaa ja luontoa kunnioittaen.

ISOKARIN VANHA LUOTSITUPA
Isokarin vanha luotsitupa on elämyksellinen vuokramökki itsenäisille majakkaharrastajille ja luontomatkailijoille. Huoneeseen mahtuu enintään neljä henkilöä. Luotsituvassa on eteinen, tupakeittiö, makuuhuone (kaksi vuodetta) ja tornikamari (kaksi vuodetta).

Yksityiskohtaisemmat kuvaukset huoneistoista sekä ajantasaiset saatavuus- ja hintatiedot löytyvät online varausjärjestelmästämme https://merikauppa.isokari.fi.

Q Ravintola Mainio

Isonkarin kasarmiravintola Mainio sijaitsee saaren sisäjärven suunnalla, n. 800 m päässä satamasta. Kulku kasarmille seuraamalla punaisia merkkejä saaren ainoalta tieltä tai luontopolulta. Kasarmiravintolamme palvelee kesähotellissa majoittuvia vieraita sekä M/S Kertun risteilymatkustajia. Kesällä olemme avoinna myös omalla veneellä liikkuville.

Q Risteilyt ja retket

Yksittäiset turistit ja erikokoiset ryhmät voivat matkustaa Isokariin kaikille avoimilla risteilyillä. Toteutamme ryhmille myös omia tilausristeilyjä ja retkiä. Koe esimerkiksi hyljesafari, kevät-, kesä- ja syksyiset risteilyt, lammaspaimenviikot tai pilates retriittiviikonloppu. Löydät lisätietoja retkistä: https://merikauppa.isokari.fi.

Q Ympäröivä luonto

Isokarin majakkasaari on eteläisen Selkämeren lumoavin matkailukohde. Saari kuuluu Selkämeren kansallispuistoon. Isokarin saari on kuin keidas keskellä avointa merta. Isokari on suosittu käyntikohde eritoten luonnon ystävien ja luontomatkailijoiden keskuudessa.

Q Vierassatama

Isokarin vierassatama sijaitsee saaren itärannalla ja sitä suojaa kookas aallonmurtaja. Venepaikkoja on vähintään 12, joissa kaikissa on kylkikiinnitys. Satama on maksullinen. Laituripaikkoja ei voi varata etukäteen. Puhelinnumero satamaan: +358 44099 8299.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Asiakaspalvelu:info@isokari.fi
 • Kaupunki tai kunta:Uusikaupunki
Show all

  huhtikuu, 2021

  11

  Maanantai

  DAY OFF

  August 26,2019

  • Tiistai
  • 9:00am - 10:00am
  • Staff
  Appointment confirmation email will be sent upon approval.

  Awesome Job!

  We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.