Checkout Imatran Golf Katso Video

Imatran Golf

Sijaitsemme Imatralla Etelä-Karjalassa, Immalajärven vieressä. Kenttä on vain 5 minuutin ajomatkan päässä Imatran keskustasta ja 2 minuutin päässä K6-moottoritieltä. Tarjoamme huippuluokan kentän jäsenille sekä vieraileville pelaajille. Saat kaiken tarvitsemasi onnistuneeseen pelipäivään meiltä.

Pukukoodi – denimmateriaalista valmistetut housut, verryttelypuvut ja tennis asusteet eivät ole sallittuja. Miesten shortsien on oltava vähintään bermudan pituisia. Miesten sukkien on oltava vähintään nilkan pituisia. Miesten paidassa on oltava kaulukset, paidassa pitkät tai lyhyet hihat. Naisten kauluksettomissa t-paidoissa on oltava hihat. Naisten kauluspaidat voivat olla hihattomat.

Katso peliväylämme täältä (pdf)

Q Golfkenttä

18-reikäinen golfkenttä on parhaalla mahdollisella paikalla, Karjalan maisemassa, luonnonkauniin Immalanjärven rannalla, lähellä rajaa. Kenttä on puistokenttä. Kentän tarjoaa haasteita kaiken tasoisille pelaajille. Kenttä on vaativa huippupelaajille, mutta tarjoaa myös harrastelijalle mahdollisuuden pelata turvallista bogey-peliä.

Q Vieraspelaajat

Vieraspelaajien tasoitusvaatimus: Vihreä kortti. Aina kun aloitat pelaamisen kentällä, sinun on ilmoiduttava caddiemasterille, joka antaa aloitusajan ja opastaa kentän käyttöön liittyvissä asioissa. Kaikki ajat voidaan varata joko puhelimitse tai paikan päällä etukäteen. Caddiemaster toimii klubitalossa ja vastaanottaa pelaajia, hoitaa tapaamisia ja lähettää pelaajia pelikierroksille ja varmistaa, että peli toimii tehokkaasti ja oikein.

Q Golfvälineiden myymälä

Golfvälineiden myymälä Pro Shop toimii alakerrassa klubitalossa. Sen tehtävänä on palvella jäseniä laitteiden ja tarvikkeiden hankinnassa. Golfvälineiden huolto on myös osa Pro Shopin toimintaa.

Q Golf kahvio

Kahvila on avoinna aina, kun klubi on auki. Vieraat, jotka eivät pelaa golfia, ovat myös tervetulleita kahvilaan. Kahvilan sisätilojen lisäksi ulkona on aurinkoterassi, jossa on lähes 100 paikkaa. Virvoitusjuomia, kahvia / teetä, panimotuotteita, pullia ja leipiä on saatavilla. Kahvilalla on myös A-alkoholiluvat.

Q Pukuhuoneet ja sauna

Klubitalossa on pukuhuoneet, joissa on sauna ja suihkut. Pukuhuoneissa on myös ilmaiset kaapit pienten esineiden säilyttämistä varten. Pukuhuoneiden saunat lämmitetään pyynnöstä.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Asiakaspalvelu:cm@imatrangolf.fi
 • Kaupunki tai kunta:Imatra
Show all

  huhtikuu, 2021

  11

  Maanantai

  DAY OFF

  August 26,2019

  • Tiistai
  • 9:00am - 10:00am
  • Staff
  Appointment confirmation email will be sent upon approval.

  Awesome Job!

  We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.