Checkout Helsinki Lentokenttä Katso Video

Helsingin lentokenttä on Suomen suurin lentokenttä, jonne pääsee helposti Helsingin keskustasta, muualta Suomesta ja lähialueilta.

Q Pysäköinti

Helsinki-Vantaan lentokentälle on helppo saapua autolla ja löytää sopiva pysäköintivaihtoehto Finavian pysäköintihalleista tai ulkopysäköintialueelta. Suosittelemme pysäköinnin varaamista etukäteen. Ennakkovarauksen avulla voit säästää rahaa ja käyttää lisäpalveluita esim. auton siivouspalvelua.

Q Taksi

Takseja päivystää terminaalien edessä olevilla taksiasemilla. Jos haluat vahvistaa kyydin tai sinulla on erikoistoiveita, löydät lähimmän taksimatkan etukäteen täältä Vahvistetut taksipalvelut. Ota etukäteen selville, mikä terminaali lennollasi on, ja taksi vie tai noutaa sinut pois oikean terminaalin edestä.

Q Julkinen liikenne

Linja-autot ja junat vievät sinut lähelle terminaaleja, ja lentokentälle on nopea ja helppo yhteys esim. Tikkurilan asemalta ja Helsingin keskustasta. Myös bussi- ja junayhteydet vievät sinut helposti Turkuun, Tampereelle tai muualle Suomeen. Löydät Matkahuollon verkkosivuilta bussiaikataulut.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Kaupunki tai kunta:Helsinki, Vantaa, Espoo
Show all

  toukokuu, 2021

  8

  Lauantai

  DAY OFF

  August 26,2019

  • Tiistai
  • 9:00am - 10:00am
  • Staff
  Appointment confirmation email will be sent upon approval.

  Awesome Job!

  We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.