Checkout Eerikkilä Sport & Outdoor Resort Katso Video

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on monipuolinen liikunta- ja luontomatkailukeskus maamme suurimpien kaupunkien keskiössä. Tarjoamme korkeatasoiset puitteet luonto- ja liikuntaelämyksille sekä eväät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kaikille, perheistä huippu-urheilijoihin ja yritysasiakkaisiin.

Q Lomailu ja vapaa-aika

Eerikkilässä vietät aktiivisen ihmisen unelmaloman yksin, yhdessä tai koko perheen kesken. Treenaa huippuluokan varusteilla salilla tai lähde luontoon. Meillä liikut niin kuin pro, syöt niin kuin pro ja nukut niin kuin pro! Eerikkilässä luonto on vahvasti läsnä. Voit harrastaa ja kokeilla kaikkea melonnasta fatbikeen ja lumikenkäilystä hiihtoon. Lisää hyvinvointiasi juuri sopivalla määrällä hikipisaroita. Luontokohteemme tarjoavat liikunnallisia elämyksiä kaikenikäisille.

Q Majoitus

Olemme panostaneet mittavasti majoitusmukavuuteen. Erityisen ylpeitä olemme uusista korkean varustelutason huoneistoistamme ja huviloistamme. Hotellissamme voit majoittua junior-sviitissä tai standard- tai standard plus -tason huoneissa. Kaikkia majoitusvaihtoehtojamme yhdistää se, että saat hyvät yöunet lähellä kokous- ja liikuntatilojamme sekä aktiviteettejamme.

Q Yrityksille

Hyvinvarustellut tilamme, tasokkaat tarjoilut ja majoituspalvelumme takaavat onnistuneen kokouksen. Järjestämme oheen myös monipuolisia liikunta- ja hyvinvointiaktiviteetteja. Löydät meidät vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

Q Koulutus ja valmennus

Eerikkilä on osaamiskeskus, jossa oppiminen ja osaamisen kokonaisvaltainen kehittäminen on tärkein motivaattori. Eerikkilässä oppijan kokemusmaailma ja aktiivinen osallistuminen sekä vastuu omasta oppimisprosessista ovat tärkeässä roolissa. Emme ole Eerikkilässä vain tiedon jakajia, vaan tuemme ja ohjaamme aktiivisesti opiskelijan kehittymistä. Oppiminen tapahtuu ensisijaisesti käytännön tekemisessä, erilaisissa ympäristöissä. Annamme oppilaille työkalut itsensä kehittämiseksi.

Q Eerikkilä

Eerikkilässä toimivat jalkapallon ja salibandyn valtakunnalliset valmennuskeskukset. Tarjoamme liikunta- ja luontoalan koulutusta, aktiviteetteja yrityksille ja palveluja vapaa-aikaan. Visiomme on olla tuloksistamme tunnettu, ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja hyvinvoinnin osaamiskeskus.

Q Hämeen luontokeskus

Palvelemme aloittelevia ja kokeneita ulkoilmaihmisiä, tavallisia matkailijoita ja retkeilijöitä, yritys- ja koululaisryhmiä ja outdoor-lajien harrastajia. Monipuolinen maasto ja reitistö, laadukas vuokravälineistö kanooteista fatbikeihin ja osaava ja avulias henkilökuntamme tekevät luontokokemuksestasi unohtumattoman elämyksen.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Kaupunki tai kunta:Tammela
 • Asiakaspalvelu:reception@eerikkila.fi
 • Myyntipalvelu:sales@eerikkila.fi
Show all
  • €€€€

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.