Checkout Camping Hossan Lumo Katso Video

Camping Hossan Lumo

Sijaitsee Hossan kansallispuiston vieressä, Suomussalmella, Kainuussa. Lomakeskus sijaitsee rauhallisella paikalla, kauniin Hossanjärven rannalla. Mökkimajoituksen ja leirintäaluepalvelujen lisäksi löydät alueeltamme kesäkaupan, kahvilan sekä välinevuokrauspalvelun. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon ympäristön ja noudatamme kestävän matkailun periaatteita.

Tarjoamme majoitusta yksinkertaisesta kesämökistä korkeatasoiseen hirsimökkiin. Järvenrannalla sijaitseviin mökkeihimme mahtuu 2-6 henkilöä. Lähellä oleva kansallispuisto tarjoaa upean erämaa-alueen lisäksi myös värikkään kulttuurihistorian. Aktiivilomalaisille alueella on monipuoliset mahdollisuudet patikointiin, melontaan, kalastukseen, hiihtoon, lumikenkäilyyn, pyöräilyyn, marjastamiseen tai muuhun ulkoiluun. Tai voit vain ottaa lomallasi rennosti ja nauttia mökkeilystä ja ympäröivistä maisemista! Tervetuloa vieraaksemme!

Q Majoitus

Vuokrattavana on 11 mökkiä ja huvilaa eri makuun. Viidessä mökissämme on oma yksityinen sauna. Alueella on myös kaksi uutta järvenrantasaunaa, saunojen yleiset vuorot kuuluvat majoittumisen hintaan (kesäkautena). Saunoja voi myös vuokrata yksityiseen käyttöön. Katso majoitusvaihtoehtomme verkkosivuiltamme www.hossanlumo.fi.

Q Camping & Caravan alue

32 sähköliitäntäpaikkaa rauhallisella paikalla, tasaisella kangasmaastolla Hossanjärven rannalla. Huoltorakennuksesta löytyy WC:t ja suihkut, ruoanvalmistus- ja ruokailutilat, sekä pyykinpesutilat. Huoltorakennus käytössä 1.6.-31.10. (sulan maan aikaan).

Q Kauppa ja kahvila

Kaupastamme löydät hyvän valikoiman perustarvikkeita, retkiruokia sekä suolaisia ja makeita naposteltavia. Perustarvikkeiden lisäksi hyllyillämme on myös ainekset vaikkapa taco-iltaan tai viinilasin kanssa nautittaviin tapaksiin! Valikoimiimme kuuluu myös erilaisia valmisruokia sekä pakastepizzoja, mikäli retkeilypäivän päätteeksi haluaa päästä ruoanlaitossa vähän helpommalla. Tuoreita vihanneksia emme valitettavasti pysty pitämään valikoimassamme vaan ne kannattaa ostaa matkan varrelta.

Q Monipuoliset aktiviteetit

- Kansallispuiston alueelta löytyy noin 90km hoidettuja patikointi- ja retkeilyreittejä.
- Erinomaiset puitteet maastopyöräilyyn.
- Hossan lukemattomat järvet ja joet takaavat erittäin mieluisan melontakokemuksen kaiken tasoisille melojille. Leirintäalueen uuden, upean saunan edessä on hyvä, hiekkapohjainen ja lapsiystävällinen uimaranta. Myös SUP-laudan päältä pääsee ihastelemaan Hossan kauniita maisemia.
- Hossaa on usein kehuttu kalamiehen paratiisiksi, eikä suotta! Useat innokkaat kalastajat palaavat vuosi vuodelta kalastamaan Hossan koskille ja kirkasvetisille lammille.
- Hossan kansallispuistossa ja sen ympäristössä on noin 40km retkihiihtolatuja. Camping Hossan Lumon pihasta lähtee latu, joka liittyy muuhun latuverkostoon.
- Värikallion kalliomaalauksille sekä Jatkonvaaran ympärille on tehty monitoimireitit, joita pitkin on helppo kulkea liukulumikengillä, fatbikella tai perinteisillä suksilla.
- Muita ulkoiluaktiviteetteja.

Q Välinevuokraus

Voit vuokrata meiltä kaiken, mitä tarvitset aktiivisen lomasi onnistumiseen: kajakkeja, kanootteja, soutuveneitä, SUP-laudat, Fatbiket, Lumikengät jne.

Q LÄHETÄ VIESTI

Lähetä viesti tai yhteydenottopyyntö suoraan kohteeseen.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

  • Asiakaspalvelu:info@hossanlumo.fi
  • Kaupunki tai kunta:Suomussalmi
Show all
    • €€€€